Darko Tomas / CROPIX
More + osmijeh= odmor iz snova

Antonija Blaće je postigla svoj cilj: Objavila je fotografiju u badiću i odbacila nepotrebni pareo

Antonija Blaće ljetni odmor provodi na standardnoj turi koja obuhvaća: Šibenik, Primošten, otok Kaprije te Pelješac, a tamo, kao i uvijek, ne skida osmijeh s lica...

Televizijska voditeljica Antonija Blaće pokazala je da na moru uživa u opuštenom izdanju. U crnom dvodijelnom kupaćem je duhovito komentirala da i na ljetovanju pazi na epidemiološke mjere i nosi masku na glavi, ali onu za ronjenje.

Njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezinu dobru figuru i to da je postigla svoju misiju da ljeto provodi bez parea.

RTL-ova voditeljica prošle godine je donijela neke odluke oko vježbanja i zdravog načina života a svaku objavu popratio je hashtag "ljeto bez parea". Popularna Šibenčanka odlučila se riješiti "prikrivanja" i u tome je uspjela.

"Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu.", rekla je Antonija.

Sada voditeljica pršti od samopouzdanja, a sretna je, priznala nam je jednom da je napokon stigao i taj čarobni trenutak.

'Moj duh, tijelo i sve to što je potrebno za zdravo samopouzdanje napokon našli na jednom mjestu', komentirala nam je u jednom intervjuu.


I u ljubavi ima sreće

Voditeljica ima sreće i u bračnim vodama, a svog supruga sportaša Hrvoja Brlečića uvijek hvali.

"On je baš centriran, cool i easy going čovjek. Puno sam naučila od njega!", rekla nam je Antonija. U njenom pametnom telefonu njezin suprug memoriran je kao 'najzgodniji tip u gradu'.

Zagreb, 260615.
Crkva sv. Marka.
Vjencanje Antonije Blace i njenog dugogodisnjeg partnera vaterpolista Hrvoja Brlecica.
Na fotografiji: Antonija Blace i Hrvoje Brlecic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX
Vjenčali su se u lipnju 2015. i napravili tulum o kojem se dugo pričalo...

"Cijeli život skidam istih pet kilograma. Toliko puta sam prošla taj proces, već napamet znam što trebam raditi, pa mi to nije problem.", rekla nam je Antonija koja je u tome i uspjela.

Čitajte i:

Antonija Blaće pravi je primjer kako običnu crnu haljinu pretvoriti u modno remek-djelo

Antonija Blaće i suprug u sedmom nebu: Najvažniji dan sretnog para

Modni vremeplov: Antonija Blaće od početka karijere do danas

Linker
09. travanj 2024 17:11