Instagram
OBITELJSKI (NE)ODMOR

Anja Alavanja sa svoja tri muškarca na moru: 'Doći do plaže je robija'

Anja Alavanja Romac sa suprugom Željkom u sretnom je braku posljednjih šest godina koje su  im donijele dva divna sinčića, 5-godišnjeg Jakova i dvogodišnjeg Ivora. Ljeta s djecom nisu ni slična onima prije njih, a što se u Anjinoj morskoj rutini promijenilo otkrila je u kratkom razgovoru za portal Gloria.hr

“Oni su jako mali i moramo se pomiriti s tim da je apsolutno sve sada posvećeno njima” – rečenica je to kojom je lijepa voditeljica ukratko pojasnila kako izgleda ovogodišnje ljetovanje obitelji Romac. Srećom, kaže, ona i suprug mogli su sebi i djeci priuštiti doista dug i kvalitetan odmor. Naime, gotovo cijelo ljeto provode na moru, i to na raznim lokacijama. Sezonu su otvorili s nekoliko dana provedenih u Novom Vinodolskom, zatim su se smjestili na Murter gdje imaju kuću, a trenutno se nalaze kod Željkove mame u Sinju. Ubrzo će se vratiti u svoju “murtersku bazu”, a Anju izuzetno veseli dolazak njezinih roditelja jer to tada znači nekoliko minuta u danu samo za nju i supruga.

Sometimes I look at my husband and think: Damn, you're one lucky bastard #otherhalf #loveandmarriage #love #greatinterior

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Boravak s malenom djecom na moru daleko je od odmora, s time će se složiti svi mladi roditelji. Anja u šali govori da je njezin muž zaključio kako je “ljetovanje s djecom robija”.

Dok još hoće s mamom na kavu. #happyday #coffeetime #myson #sinj #pjaca

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Coffee with the view. #coffeetime #društvojepostojano #najdražiteret #summergetaway #timewithkids

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

- Slatke su to muke, no “uprtiti” svu dječju opremu na plažu, uskladiti dvogodišnje i petogodišnje dijete pa u konačnici s njima i doći na plažu, te ih onda i na njoj dovoljno sačuvati - svakodnevna je to “borba” – s osmijehom je zaključila simpatična voditeljica.

S roditeljstvom se mijenjaju prioriteti, obaveze, želje i navike, pa i same osobnosti. Anja je tako, kaže, postala puno racionalnija u svakom pogledu pa i po pitanju pakiranja kofera za more.

- Otkad imam djecu, dovoljno mi je pola sata da pripremim zajedničku torbu za mene i dečke. I da, mi imamo jednu, a Željko ima zasebnu – otkrila nam je smijući se.

Pozdrav iz grada alke! #sinj #lovelyday #meandmysunhine

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Zbog prirode posla, Anja povremeno odlazi u Zagreb, a dječicu ostavlja u sigurnim tatinim rukama. Snimanje emisije NoveTV “Zdravlje na kvadrat” djeluje joj kao svojevrstan odmor, jer tada se par dana uspije posvetiti samoj sebi, a sve će mame razumjeti koliko su trenuci samoće dragocjeni za svaku ženu koja je 24 sata dnevno posvećena obitelji.

Smell the sea, feel the sky, let your soul fly. #peaceofmind #healthyheart #healtybody #bythesea #bythepool #summergetaway

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Linker
18. travanj 2024 11:31