Večera i zdravica

Anamarija Asanović bez partnera slavila dugo u noć

Splitska dizajnerice ima najmanje dva razloga za slavlje ovih dana: jedan je razlog njezin rođendan, i to posljednji u dvadesetima, a drugi skorašnje otvaranje vlastitog modnog butika u rodnome gradu.

U društvu prijatelja u jednom je splitskom restoranu Anamarija Asanović, dizajnerica koja se uspješno probila u domaćem modnom svijetu, proslavila je svoj 29. rođendan. Vedra, nasmijana i u vrlo šik izdanju bila je kraljica večeri, a provodom se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pokazala je tako da je svoje veselo društvo počastila pizzom i pićem, ali i da nije imala klasičnu tortu, već su je zamijenile moderne slastice u čaši. U nekoliko čaša stajale su tortne fontane za poseban rođendanski ugođaj.

Njezin nevjenčani suprug Marin Siriščević zna koliko je Anamariji važno održati rođendansku tradiciju pa je bez problema ostao čuvati njihovu jednoipolgodišnju kćerkicu Zorku.

Koliko je truda uložila do trenutka kad je napokon spremna otvoriti svoj dućan, što će se moći kupiti u njemu te kako je uredila interijer, Anamarija je progovorila u nedavnom razgovoru za portal Gloria.hr.

Linker
18. travanj 2024 12:15