ROĐENDANSKA KOMBINACIJA

Ana Konjuh proslavila 24. rođendan: Mlada tenisačica pozirala u jednostavnoj, a efektnoj haljini!

Mlada tenisačica napunila je 24 godine pa se pohvalila pratiteljima na Instagramu koji su ju odmah obasuli čestitkama i lijepim željama.

Za domaću tenisačicu Anu Konjuh danas je veliki dan! Mlada Dubrovkinja napunila je 24 godine, a tome je posvetila i posljednju objavu na Instagramu.

"Još jedna godina oko sunca! Osjećam se zahvalno i blagoslovljeno", napisala je kratko i jasno Ana uz fotografije na kojima pozira sa slavljeničkim balonima i tortom. Osim širokog osmijeha - od uha do uha, u fokusu fotografije mlade tenisačice je i njezin besprijekoran outfit.

Čitajte i: Slavna tenisačica priznaje: 'Tijekom ove karantene više vremena provodim u kuhinji'

Kao rođendansku modnu kombinaciju, Ana je izabrala sasvim jednostavnu, pripijenu zlatnu haljinu na naramenice duljine ispod koljena s prorezom.

Fotografija je ubrzo skupila mnoštvo lajkova i komentara dobrih želja i čestitki za rođendan Ani koja se u tenis zaljubila još kao djevojčica te je počela trenirati sa svega četiri godine, a 2012. godine nastupila je u igri parova u juniorskom finalu turnira parova na Wimbledonu.

Kao juniorka je bila prva igračica svijeta, a 2013. je osvojila Australian Open u obje konkurencije. Ubrzo nakon prelaska na seniorsku razinu počela je bilježiti odlične rezultate, a 2016. je igrala i u četvrtfinalu US Opena.

U veljači 2019. godine podvrgla se četvrtoj po redu operaciji lakta koja je na neko vrijeme odgodila nastavak njenih velikih teniskih uspjeha.

"Imala sam četiri godine kada sam počela trenirati tenis. Išla sam gledati stariju sestru koja je već trenirala i ostalo je povijest! Cijela obitelj mi je od prvog dana bila podrška, pogotovo tata i sestra. I mama me podržavala ali je i uvijek inzistirala da poštujem školske obaveze i imam dobre ocjene. To nije uvijek bilo lako, no danas mi je drago zbog toga", otkrila nam je Ana jednom prilikom te je dodala da joj je najveći teniski uzor Roger Federer.

Linker
25. travanj 2024 01:51