Hanza Media
35.rođendan

Ana Gruica: Slavlje uz dva najvažnija muškarca

Glumica Ana Gruica rođendan planira proslaviti nekoliko puta, a najvažnije joj je da uz nju slave njezina dva muškarca - dečko Boran i sinčić Ivan Marat

Splićanka Ana Gruica proslavila je u krugu svojih najmilijih svoj dan - 35. rođendan, a osmijeh su joj izmamili brojni baloni koji krase njezin dom. No, čini se da je ovo tek prvi u nizu partyja koje ima u planu ovih dana."Party br.1. Gruice, Maroši, Uglešići i pokoji Šalković... ", napisala je Ana na Instragramu.

Njezino je srce nakon prekida veze s književnikom Hrvojem Šalkovićem osvojio je markantni splitski psihijatar Boran Uglešić (43) s kojim je prošlog ljeta snimljena kako izlazi iz splitskog hotela Park gdje svakodnevno ispijaju kave i izmjenjuju poljupce.

Instagram
Ana Gruica organizirala party za rođendan

Instagram
Ana Gruica uz svoje najdraže muškarce

Selidbom u rodni Split, Ana je ponovno pronašla sreću u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja, kojeg ne krije od javnosti."Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije.', rekla je nedavno Ana, a za rođendan ima vrlo jednostavnu želju.

"Želim da sve ostane kako je sada. Točno tako. Zdravlje, mir, obitelj i posao koji volim već imam. Ništa više od ovoga ne tražim", rekla nam je.

Ljubav prema putovanjima dijeli sa svojim novim izabranikom: tako su zajedno su posjetili Dubrovnik i Milano.

Instagram
Ana Gruica se smiješi uz balone

Linker
19. travanj 2024 02:40