Tomislav Krišto / Hanza Media
OTKRILA Danielu Delaleu ZA dan de

Ana Begić Tahiri: 'Isprobala sam botoks i ne bih ponovila. Sad imam filere, ako vas baš zanima'

Jedna od naših najpoznatijih glumica, Ana Begić Tahiri, progovorila je o plastičnoj operaciji kojoj se podvrgnula, priznala da je probala botoks, ali ne bi to ponovila, te je naglasila kako je psihoterapija - dio osobne higijene.

Glumica Ana Begić Tahiri (39), koja je već godinama zaštitno lice Poliklinike Bagatin, otvoreno je govorila o svojem odlasku pod nož u novoj epizodi web showa Dan De, koji vodi Daniel Delale, urednik portala 100posto.

- Nakon dugo nagovaranja otišla sam na abdominoplastiku. Mislim da je to najteža operacija plastične kirurgije, da sam znala kako će to izgledati mislim da ne bih otišla. Miču ti višak kože, u mom slučaju je to bilo s trbuha, dio koji se nakon trudnoće jednostavno nije mogao zategnuti jer je to mrtvo tkivo. Za taj komadić kože je to bila muka Isusova, ne mogu niti prepričati. Ali preživi se to i tim Bagatin je to odradio savršeno. Nakon operacije ti treba tri mjeseca da se uopće uspraviš, boli k'o sam vrag, ali sve što izgleda, boli - izjavila je Ana u razgovoru s Danijelom te dodala kako joj je to jedini operativni zahvat, a otkrila je i da je probala botoks.

- Botoks sam probala, on nije za mene, to nije dobro ispalo. Sad imam filere, ako vas baš zanima i ne bih više ništa željela korigirati - govori 39-godišnja glumica kojoj je dio "osobne higijene" odlazak kod psihijatra.

- Treba mi higijena, treba mi da sa mnom razgovara netko tko mi nije roditelj, partner, kolega ili prijatelj. Da netko tko me ne poznaje dobro spoji te neke stvari u mojoj glavi koje me znaju koštati. Psihoterapija je higijena koju mnogi biraju iako se priča da ljudi ne idu na psihoterapiju: zvala sam ih deset, nisu me mogli primiti koliko su krcati - dodala je Ana koja je za kraj zaključila da joj je više dosta pretvaranja i maskiranja.

- Na većini tretmana psihoterapije se osjećam slomljeno. Tamo se moraš prepustiti bez odgađanja i maskiranja i bit će grozno jer ćeš na glas izgovoriti stvari koje te muče. Ali dosta mi je više pretvaranja, kad sam tužna sam tužna.

Pogledajte petu epizodu web showa Dan De!

Linker
12. travanj 2024 03:41