OBITELJ NA OKUPU

Američki žigolo više nema pločice, no u 73. godini jako dobro se snalazi kao otac malih dječaka

Proslavljeni američki glumac Richard Gere koji je osamdesetih glasio za jednog od najvećih holivudskih zavodnika trenutačno uživa na obiteljskom ljetovanju u španjolskim Balearima.

Nezaboravne su njegove uloge u filmovima Američki žigolo, Oficir i džentelmen, te mnogim drugima koji su ga proslavili, no holivudski seks simbol osamdesetih danas najviše uživa u ulozi supruga i oca. Španjolsko ljetovalište Formentera na balearskom otočju u Mediteranu za Richarda Gerea (72) i njegovu suprugu, španjolsku aktivisticu Alejandru Silva (39) idealno je mjesto za obiteljski odmor.

image

Na plaži je najljepše u veselom društvu: Richard Gere sa suprugom Alejandrom Silva i sinovima

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pješčane plaže, toplo more bez velikih valova i jakih struja čine ga savršenom destinacijom za dječju igru u pijesku, a očito je kako je sada sve podređeno njihovim sinovima 3-godišnjem Alexandru i njegovom godinu dana mlađem bratu, čije ime nije komunicirano javnosti.

Čitajte i: Žene ga obožavaju, a pogledajte zašto s Kaiom Gerber čini najljepši holivudski par!

Na otočje su stigli brodom, a Richard Gere je uživao i u vožnji skuterom.

image

Richard Gere sa suprugom Alejandrom Silva

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

'Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam za prekrasnu ženu koja je pametna, osjećajna, predana pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna opraštati i odlična je kuharica! Radi najbolje salate na svijetu', izjavio je svojedobno glumac koji se s Alejandrom Silva vjenčao u travnju 2018. godine nakon četiri godine veze.

Njemu je to treći brak, a Alejandri - drugi. Iz braka s Carey Lowell Gere ima 22-godišnjeg sina Homera Jamesa.

Linker
15. travanj 2024 20:19