MORALA JE PRIZNATI

Amber Heard provela noć s Jamesom Francom, idući dan podnijela zahtjev za razvod od Johnnyja Deppa

Iako je tvrdila da se ne sjeća koje ju je noći Franco posjetio u njenom penthouseu, kad je vidjela da postoje snimke s nadzorne kamere sve je priznala.

Glumac James Franco posjetio je glumicu Amber Heard noć prije nego što je podnijela zahtjev za razvod braka od Johnnyja Deppa.

Deppova odvjetnica Camilla Vasquez ispitivala ju je o zahtjevu za zabranom pristupa koju je podnijela protiv glumca 27. svibnja 2016. godine kako bi promijenila brave na njihovom stanu. Naime, glumica je ispričala da se "raspadala" te da je imala poteškoća sa spavanjem zbog straha da će Depp ući u stan. Kako je izjavila, iako je zaštitarima rekla da ga ne puštaju u zgradu, znala je da će ga pustiti.

image

James Franco

SPLASH/PROFIMEDIA

Vasquez ju je tad upitala je li se osjećala ugodno kad joj je Franco došao u stan 22. svibnja 2016. navečer.

"Ne znam kad je James Franco došao", uzvratila je Heard, na što je odvjetnica odgovorila: "OK, hajmo vas podsjetiti."

Na to je pustila snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi da su tog datuma u 23 sata Heard i Franco ušli u lift i odvezli se do njenog penthousea. Na snimci glumac nosi šešir i ruksak, a u jednom je trenutku naslonio glavu na njeno rame. Čini se da je i ona naslonila glavu na njegovu, a potom su izašli iz lifta zajedno.

Heard je potom potvrdila da je na snimci Franco i da su zaista išli u njen stan. Na pitanje je li znala da joj je muž izvan grada, odgovorila je da tad nije znala kakav mu je raspored. Sljedećeg dana podnijela je zahtjev za razvod braka.

Depp vjerovao da ga žena vara s Francom

"Franco je bio moj prijatelj, živio je odmah pored, doslovno odmah pored. Iskreno, iscrpila sam sve prijatelje i bila sam sretna zbog svakog prijatelja koji mi je bio na raspolaganju tada", rekla je Heard na sudu.

Dodala je da je s Francom snimila dva filma te da su bili bliski, a Depp je bio ljubomoran i često je optuživao da spava sa svojim kolegama. On je na sudu priznao da je mislio da ga Heard vara s Francom.

Heard je svjedočila i o svađama u koje se upuštala s Deppom zbog mlađeg glumca, kojeg je njen muž mrzio.

Franco su u prosincu prošle godine osvrnuo na brojne optužbe za neprimjereno ponašanje prema kolegicama. Kako je izjavio, borio se s ovisnošću o seksu.

"Imao sam djevojke, no nisam im bio vjeran", rekao je i dodao da je prevario sve djevojke, osim aktualne Isabel Pakzad.

Linker
25. travanj 2024 12:48