Almira Osmanović
 Darko Tomas / CROPIX
lijepe vijesti dijele se sa svima

Almira Osmanović pohvalila se unučicom: 'Ljudi, postala sam baba!'

Bivša balerina, danas cijenjena profesorica Almira Osmanović (61) pohvalila se prinovom u obitelji. Njezina kći Sara na svijet je donijela dijete, a novopečena baka je otkrila spol, ime i kilažu.

Nekadašnja baletna prvakinja, a danas profesorica plesa i članica žirija u showu "Ples sa zvijezdama" Almira Osmanović ima lijepe vijesti kojima se pohvalila i na Instagramu.

"Ljudi, postala sam baba! Sara je rodila malu (4,280 kg) Doru", napisala je na Instagramu uz hashtag "konačno gotovo", "veseli i sretni" i "najveći bebač na svijetu". U komentarima je dobila brojne čestitke i puno pozdrava te komplimente poput "Lijepa si baba". Plesačica je vijest podijelila uz otkačenu fotografiju na kojoj stoji, ni više ni manje, već na glavi.

Jedan dan prije rođenja malene Dore, uzbuđena baka je podijelila fotografiju kćeri iz bolnice. "Dragi naši, izgleda da je to to..moj najljepši Obelix je na domak cilja", napisala je na Instagramu. Inače, plesačica je već 30-ak godina u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom.

Linker
19. travanj 2024 10:23