nije joj bilo lako

Albinina ‘avantura‘ u Poljskoj sretno se završila: Nakon iznenadne dijagnoze, konačno se vratila u domovinu

Nakon nastupa na poljskoj televiziji, Albina je saznala da se zarazila koronavirusom pa se nije mogla vratiti u Hrvatsku već čekati da joj prođe izolacija. Sada je to sve iza nje, a o svom povratku odmah je obavijestila fanove.

Domaća glazbenica i predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić, prošlog se tjedna javila iz Poljske gdje je nastupala na njihovoj nacionalnoj televiziji. Međutim, njezina poljska avantura neslavno je završila jer se Albina zarazila koronavirusom pa se nije mogla vratiti u Hrvatsku.

Čitajte i: Poljska avantura: Pjevačica Albina Grčić pozitivna na koronavirus, još neko vrijeme tamo i ostaje

"Dakle, pozitivan test na Covid u Varšavi. Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po poljskom javnom transportu da dođeš do mjesta gdje si boravila. Ima smisla", napisala je Albina na Twitteru. Vrijeme u izolaciji kratila je kopajući po uspomenama pa je objavila fotografiju iz djetinjstva, gdje sa samo nekoliko godina pozira pored mora.

Sada je Albina ponovo zdrava pa se odmah javila svojim fanovima na Twitteru i poručila da se vratila u Hrvatsku. "I'm back", kratko je napisala i poslala pusu u kameru.

Čitajte i: Albina konačno zatvorila priču nakon Eurosonga: ‘Zbog iskustva neke kolege ne mogu poštovati kao ljude‘

Albina je izolaciju provela u poljskom gradu Kielceu, gdje je na festivalu poljske nacionalne televizije Wakacyjna Trasa Dwójki izvela svoje dvije uspješnice - „Tick Tock”, pjesmu s kojom nas je ove godine predstavljala na Eurosongu i "La, la love", najnoviji hit skladatelja Branimira Mihaljevića.

Osim izvedbama u kojoj su joj potporu pružale i plesačice, Albina je poljsku publiku oduševila i odjevnim kombinacijama za koje je ponovno zaslužan beogradski stilist Stefan Orlić.

Albina je nedavno odlučila žestoko reagirati na negativne komentare koje je dobila u vezi svog nastupa na Eurosongu. Naime, jedna dežurna kritičarka ju je upitala da "što joj daje za pravo da komentira kako nema veze što se nije plasirala čak ni u polufinale te da je najbolja izvođačica u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina" te ju je usporedila s domaćim pjevačima - Jacquesom Houdekom, Ninom Badrić i Frankom Batelić.

Albina joj je odgovorila da nema smisla živjeti u prošlosti i da ove pjevače poštuje kao glazbenike, ali da neke od njih ne može poštovati kao ljude zbog negativnog iskustva, pritom misleći na Ninu Kraljić.

"Sto puta sam rekla da je meni Nina "wow" vokal i uvijek će biti. To ne želim i ne mogu nikako osporiti. Međutim, to što sam doživjela od nje mi daje svako pravo komentirati da to nije osoba za koju mislim da je na mjestu", objasnila nam je Albina u kratkom razgovoru za Gloria.hr nakon što su mnogi iz konteksta pogrešno shvatili kako je riječ o Nini Badrić.

Linker
17. travanj 2024 00:43