Sretna i u ljubavi

Albina pokazala kako puni baterije i oduševila mnoge: On joj je najveća podrška, a zajedno su divni

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu otkrila je kako najbolje iskoristiti sunčani dan u Splitu u društvu svog voljenog dečka.

Da se za važan nastup na Eurosongu koji je pred njom, treba pripremati uz mikrofon, ali i u slobodno vrijeme, pokazala je Albina Grčić. A kako najradije 'puni baterije' otkrila je nedavnom objavom na Instagramu. Splitska pjevačica najradije boravi na suncu i to u društvu svog dečka, nogometaša Ivana Ćalušića. Glazbenica i sportaš u vezi su već neko vrijeme, no ne objavljuju zajedničke fotografije tako često - zato je ova posljednja izazvala veliko oduševljenje.

"Charhing", odnosno - punjenje baterija, napisala je kratko Albina uz dvije fotografije na kojoj ona i Ivan ne mogu sakriti osmjehe, a ni nježnosti. Par je u Splitu na suncu uživao u društvu i kavici.

Oduševljeni pratitelji 22-godišnju pjevačicu i njenog odabranika zasuli su komplimentima. "Kako ste slatki", "Dobar ste par", "Jel' postoji ljepši par", "Najdraži ste mi ljubavni par na svijetu, dragi ljudi", "Divni ste", "Lijep par, uživajte", poručili su Albini pratitelji u komentarima.

Čitajte i: Ljubavna priča pobjednice Dore: ‘Poznajemo se od treće godine, kasnije su nam se putevi razdvojili...‘

Čitajte i: Diva je u nju vjerovala od samog početka: Albina obradila veliki hit Doris Dragović

Najveća podrška

Glazbenica i njen Ivan poznaju se od djetinjstva. "Poznajemo se od treće godine jer su nam starija braća bili nogometaši Hajduka, pa smo se Ivan i ja na njihovim utakmicama uvijek lovili i igrali po tribinama. Putevi su nam se u međuvremenu razdvojili, braća su prestala igrati nogomet, a njegova se obitelj iz Splita preselila u Solin. Prije dvije godine sreli smo se tijekom izlaska i tada sam se iznenadila u kakvog je muškarca izrastao. Iako je mlađi od mene sedam mjeseci, zreo je za svoje godine i ludo sam u njega zaljubljena. I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na Ivanove utakmice" otkrila je Albina u razgovoru za Gloriju.

Ivan je nogometaš, nakon što je igrao za Hajduk, trenutno igra za Solin, a Albini je najveća podrška. Tako će zasigurno biti i u svibnju kada će pjevačica u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Albina ne objavljuje često zajedničke fotografije, ali kada to učini uvijek pokazuju koliko se vole, a ona mu se u komentarima često zahvali što podupire njezine snove.

Pogledajte video
Linker
19. travanj 2024 01:23