tick tock, vrijeme curi

Albina je na kladionicama bila među favoritima, ali sada se dogodila jedna velika promjena

Iako je do nedavno bila među favoritima, hrvatska predstavnica Albina Grčić na kladionicama je zauzela 22. mjesto.

Točno mjesec dana dijeli nas od velikog natjecanja u Rotterdamu, nizozemskom gradu gdje se sve zahuktava za 65.po redu Eurosong. Prošlogodišnji je zbog pandemije otkazan, no ove godine nitko od natjecatelja ne očekuje takav ishod jer je uloženo mnogo truda, vremena i novaca za nastup o kojem sanjaju mnogi glazbenici diljem svijeta.

Maltežanki predviđaju da će pobijediti na Eurosongu: Ima tek 18 godina, a njezina pjesma u vrhu je na kladionicama

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Hrvatsku predstavlja Splićanka Albina Grčić sa svojom pjesmom Tick Tock koja je već svima dobrano ušla u uho jer se već tjednima vrti na radiopostajama. Iako su joj kladionice nedavno prognozirale iznimno visoko plasiranje na Eurosongu, posljednjih dana stvari su se promijenile. Albina će nastupati s rednim brojem deset, predviđa se da će proći u završnu večer, no iako je do nedavno bila među favoritima, sada je na kladionicama 22. po redu, a pretekle su je predstavnice Srbije.

Malteška predstavnica Destiny s pjesmom Je Me Casse i dalje je favorit na kladionicama, koje joj daju 17% šanse za pobjedu, a francuska predstavnica Barbara Pravi s pjesmom Voila na drugom je mjestu s 14% šanse. Švicarac Gjon's Tears trenutno je treći na kladionicama s 10% šanse za pobjedu.

Albina pokazala kako puni baterije i oduševila mnoge: On joj je najveća podrška, a zajedno su divni

Linker
25. travanj 2024 12:31