Aki Rahimovski
 Vojko Basic / Hanza Media
Samozatajni roker

Aki Rahimovski postao otac u 65. godini života! Tri mjeseca skrivao da je s mladom Slovenkom dobio kćerkicu

Aki Rahimovski postao je tata u 65. godini života. Tri mjeseca skrivao je činjenicu da je postao otac.

Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini. Naime, frontmen Parnog valjka dobio je djevojčicu s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel. Djevojčici su navodno dali ime Antonija, prenosi RTL Exkluziv. Djevojčica je rođena prije tri mjeseca, a vijest je RTL-u potvrdila majka spomenute zdravstvene tehničarke iz Slovenije. Aki i Barbara uspijevali su vezu držati dalje od očiju javnosti, a doznalo se kako su većinu vremena zajedno provodili u susjednoj Sloveniji. Navodno se glazbenik tamo preselio kako bi s partnericom odgajao djevojčicu.

Rahimovski je oduvijek skrivao privatni život. Poznato je da se dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku dobio je kćer Dinu. Sa drugom suprugom proveo je niz godina, čak 40 - i do prije par godina pisalo se da su Aki i Ingrid sretni zajedno. S njom se nikada nije pojavljivao u javnosti niti je itko znao kako gospođa izgleda.

Zagreb, 191215.
Dom sportova.
Parni Valjak obiljezio je 40 godina postojanja i 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije s dva velika koncerta u Domu soportova. Jucer navecer odrzan je akusticni, a veceras elektricni koncert.
Na fotografiji: Aki Rahimovski i Husein Hasanefendic - Hus.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Parni valjak

Nikada se nije htjela eksponirati, a Aki je to uvelike podržavao. Ne voli se fotografirati niti previše davati intervjue pa se sjajno poklopio sa samozatajnom Ingrid. Gdje je i kada puklo, što se događalo na privatnom planu, nitko ne zna. Aki je uspio ono što se činilo nemoguće na ovim prostorima - čak tri mjeseca skrivati dolazak trećeg djeteta.

Putem PR menadžerice pokušali smo doći do glazbenika, no izjava je izostala. To i ne čudi, Aki je uvijek i prije svega stavljao - privatnost sebe i svoje obitelji.

Zadar, 260216.
Veceras je u prepunom klubu Arsenal odrzan unplugged koncert Parnog valjka.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media
Parni valjak

Linker
04. travanj 2024 11:14