ATRAKTIVNA MAMA

Adriana Ćaleta Car oduševljava izdanjima nakon poroda! Tko bi rekao da je rodila prije manje od mjesec dana?

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car i njegova supruga uživaju u prvim danima roditeljstva. Adriana se sjajno snašla u ulozi mame, a dokaz tome su i preslatke obiteljske fotografije.

Za mnoge mlade mame prvi dani roditeljstva najljepše su životno iskustvo pa tako supružnici Ćaleta Car bilježe svaki trenutak s njihovim sinčićem Maurom. Ushićena Adriana na društvenim je mrežama ovih dana objavila i prve fotografije svog sina. Na jednoj mu se vide nogice u plavim čarapama na kojima na francuskom jeziku piše „Volim poljubac”, a na drugoj leži potrbuške na maminom i tatinom bračnom krevetu.

-Tetkin žabac - napisala je Andrianina sestra Antonela ispod preslatke fotkice Maura u pelenici s natpisom „Hello”, koja je raznježila brojne Adrianine prijatelje. No, pravu lavinu komentara izazvala je fotografija mame i sinčića u šetnji Marseilleom i to zbog Adriane. Iako je, naime, rodila prije dvadesetak dana, atraktivna supruga našeg nogometaša izgleda fantastično. Za prvi "službeni" izlazak sa sinčićem odjenula je kratke hlače od trapera koje su istaknule njezine vitke noge, a pratitelje dovele u nedoumicu.

Čitajte i: Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postali roditelji! Pravnica u Francuskoj rodila dječaka

- "Jesi li ti stvarno bila trudna?", "Kao da nisi rodila"... pišu Adriani prijatelji, a najoriginalniji komentar ostavila joj je Tamara Vešović, supruga bivšeg igrača Rijeke Marka Vešovića.

- Priznaj da si imala surogat majku - u šali je Tamara napisala Adriani, koja je svima priznala da je jedva dočekala ponovno uskočiti u traper.

Lijepa Dubrovkinja s magisterijem iz prava njezine je pratitelje atraktivnim izgledom oduševljavala i tijekom trudnoće. Iako nije otkrila koliko je kilograma dobila u devet mjeseci, rado je pokazivala svoj trudnički trbuščić, pogotovo u kupaćem kostimu.

Adrianini pratitelji s nestrpljenjem očekuju njezine nove objave iz francuskog gradića za koji će ona i Duje ostati zauvijek vezani. Podsjetimo, Adriana je upravo u jednoj od tamošnjih klinika 23. kolovoza na svijet donijela njihovog sinčića. Nogometaš rodom iz Šibenika nedavno je s klubom Olympique de Marseille produžio ugovor pa on i Adriana sada na miru mogu uživati u najljepšim obiteljskim trenucima.

Linker
24. travanj 2024 05:21