uskoro vjenčanje?

Adelin dečko dao naslutiti da ne bi imao ništa protiv opet postati otac: Želi li poručiti da se nešto kuha?

Par je potaknuo glasine o zarukama u veljači kada je Adele primijećena kako nosi dijamantni prsten, no nikada nisu priznali da planiraju stati pred oltar.

Glazbenica Adele svoj privatni život drži podalje od javnosti što više može, no ne krije da je jako zaljubljena u sportskog agenta Richa Paula. On je postao otac još u mladosti, a u intervjuu za E!News nagovijestio je mogućnost proširenja obitelji. Iako nije direktno rekao da bi želio imati dijete s Adele, iz njegovog odgovora se moglo iščitati da bi htio ponovno postati otac.

"Dok sam bio mladi tata, bilo je teško paralelno razvijati i posao. Ali sada sam stariji tata, moja djeca su starija. Ako bi imao još djece, bio bi drukčiji tata, strpljiviji", rekao je Paul koji ima troje djece.

image

Adele i Rich Paul na košarkaškoj utakmici..

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Dok gradite posao, stalno ste u pokretu, a djeca odrastu u tren oka. Ni ne okrenete se, a oni već hodaju, trče, voze bicikl i padaju i to je problem", dodao je agent. Inače, Adele je također majka i to devetipolgodišnjeg Angela Jamesa, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Simonom Koneckijem.

image

Adele na dodjeli nagrada BRIT Awards.

NIKLAS HALLE‘N/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele se za rođendan vratila na društvene mreže i to potpuno bez šminke: ‘Nikad nisam bila sretnija‘

Par je u veljači pokrenuo glasine da se zaručio nakon što je Adele na dodjeli glazbenih nagrada BRIT Awards nosila dijamantni prsten. Otada se ponašala stidljivo kada su je pitali o njihovim potencijalnim bračnim planovima.

"Kao da bih ikada ikome rekao jesam li ili nisam zaručena. Ali, ipak djeluje lijepo, zar ne?", rekla je Adele u The Graham Norton Showu u veljači.

Glazbenica je sa sportskim agentom počela izlaziti početkom prošle godine, a javnost je saznala za njih kada su se zajedno pojavili na utakmici finala NBA između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa u Arizoni. Adele je svog novog dečka na društvenim mrežama pokazala tek u rujnu jer se tada osjećala spremnom na taj korak.

U ožujku ove godine rastala se od humanitarca Simona Koneckija s kojim je bila u braku sedam godina.

Linker
24. travanj 2024 14:46