NOVA PJESMA

Adele sprema nešto posebno! Iznenadila fanove najavom novog videospota u kojem izgleda božanstveno

U videospotu nosi dugu i elegantnu cvjetnu haljinu koja se gotovo doima prozirnom, nosi raskošnu ogrlicu, kožne rukavice i kosom inspiriran 50-ima.

Glazbenica Adele (33) je ušla u 2022. godinu spremnija no ikad, što dokazuje njezina posljednja objava na društvenim mrežama koja je oduševila obožavatelje, piše Hello.

Britanska pjevačica podijelila je kratki isječak u kojem je otkrila da je godinu započela sjajno, a riječ je o novom videospotu. Najavila je da će drugi singl njenog albuma 30, pod nazivom "Oh My God", dobiti i glazbeni video koji će biti objavljen 12. siječnja.

U crno-bijelom videu nakratko je pokazala kako izgleda novi spot. Adele je u njemu inspirirana starim Hollywoodom, a njen izgled fanovi poistovjećuju s nečim nebeskim.

U videospotu nosi dugu i elegantnu cvjetnu haljinu koja se doima gotovo prozirnom, uparena je s nečim što izgleda kao redovnički ovratnik s raskošnom ogrlicom, kožnim rukavicama i kosom inspiriranom 50-ima.

Čitajte i: Adele će novi album '30' predstaviti u Las Vegasu: Ovo su mjere koje zahtijeva od svojih obožavatelja

"Odmorna i ponovno spremna! Osjećam se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti", napisala je uz snimku, a obožavatelji su odmah poludjeli za novim spotom kojeg s nestrpljenjem očekuju.

Mnogi obožavatelji nisu mogli učiniti više od toga da u komentare podijele emotikone s otvorenim očima i plamenom, a nekoliko njih je jednostavno napisalo: "O, bože", ili "Spremni smo za novu stvar".

Treći je obožavatelj komentirao: "Da, moj favorit na albumu!! Idemo".

image
AIEX TODD/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele o pjesmi koja joj puno znači: 'Angelo će ju vjerojatno mrziti kada bude tinejdžer'

Glazbeni videospot prati Adeleinu najavu njene nadolazeće serije vikend nastupa u Las Vegasu, koje će započeti ovog mjeseca i trajati sve do travnja.

Pjevačica je otkrila veliku vijest fotografijom na kojoj pozira pokazujući svoju prekrasnu tetovažu na leđima i detalje showa koji se održava u Koloseumu u Caesars Palaceu.

"Vidimo se u Caesarsu u Vegasssu", napisala je u objavi.

Linker
24. travanj 2024 10:50