Stiže uskoro

Adele otkrila sve detalje: Predstavlja novi album, sada kad je mirnija nego ikad u životu

Četvrti studijski album britanske glazbenice zove se ‘30‘ i to je prvi koji neće dobiti ime prema godinama koje ima kada je izašao, naime Adele sada ima 33.

Svojom glazbom dokazala se kao prava dramatičarka, a sada je Adele pokazala tu istu vještinu i u najavi novog albuma. Nakon što već desetak dana daje informacije na kapaljku, pjevačica je konačno otkrila izgleda naslovnice albuma, koji će se zvati "30", kao i datum izlaska - moći ćemo ga čuti 19. studenog.

Glazbenica je i ove novosti objavila na svojim društvenim mrežama. Uz cover albuma, podijelila je i dulju poruku u kojoj je napisala da se konačno osjeća spremnom podijeliti svoju glazbu, jer do sada nije bila mirnija - nakon razvoda od Simona Koneckija.

Album će na naslovnici imati Adelin profil ispred plavo-zelene pozadine. Napisala je samo "30 - 19. studenog", no uz sliku albuma Adele je priložila i dulju izjavu u kojoj je priznala da je provela mnoge noći "ridajući preplavljena tugom", dok se nije pomirila s raspadom braka - što je i inspiracija za album.

Čitajte i: Adele najavila novi album? Obožavatelji u deliriju zbog promjene slike na društvenim mrežama

Sama se gurnula u neizvjesnost

"Definitivno nisam bila ni blizu onome što sam se nadala kad sam počela prije tri godine. Potpuno suprotno. Pouzdam se u rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurno, uvijek sam to radila. A tada sam svjesno, čak svojevoljno, sebe bacila u labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja", napisala je Adele.

Čitajte i: Novim singlom proslavila povratak na scenu: Nakon šest godina izbivanja, Adele opet snima

Dodala je kako je spoznala mnoge neugodne i velike istine o samoj sebi. "Skinula sam mnoge slojeve, ali sam se također umotala u nove", kazala je pjevačica i dodala da je zahvaljujući toj promjeni koju je sama inicirala - mirnija nego ikad u životu.

Objasnila je da se sada osjeća dobro oko izdavanja albuma, a zatim se zahvalila prijateljima koji su bili uz nju dok se borila sa slomljenim srcem. "Kad sam pisala album, moj prijatelj koji je došao s bocom vina i hranom da me razveseli. Moj mudri prijatelj koji mi uvijek daje najbolji savjet. Nemojmo zaboraviti i onog ludog koji kaže 'To je tvoj Saturn, živiš samo jednom'", zatim je nabrajala stvari koje je prolazila s prijateljima s kojima se svatko tko prolazi prekid može poistovjetiti.

Na kraju se zahvalila i prijateljima kojima se nije javljala dok je bila preplavljena boli, a oni su i dalje svako malo provjeravali kako je. "Od tada sam mukotrpno obnavljala svoju kuću i svoje srce i ovaj album o tome pripovijeda. Dom je tamo gdje je srce", zaključila je Adele.

Linker
19. travanj 2024 13:53