Razgovor sa sinom

Adele o pjesmi koja joj mnogo znači: ‘Angleo će je vjerojatno mrziti kada bude tinejdžer‘

Pjesma ‘My Little Love‘ sadrži dio razgovora u kojem pjevačica sinu objašnjava kako se razilazi od njegova oca, a umjetnica tvrdi da joj ona puno znači.

Megapopularna Adele otvara se i o emotivnoj pjesmi koju je posvetila svom sinu Angelu. Ova 33-godišnja majka u intervjuu s Tomom Powerom otkrila je da je treća skladba s njenog albuma "30" - vrlo osobna.

Pjesma imena "My Little Love" (moja malena ljubavi) u sebi sadrži i snimku razgovora između pjevačice i njenog devetogodišnjeg sina, u kojem se može čuti kako je slavna majka objasnila svom sinu razlaz od njegova oca Simona Koneckija - i to kada je Angelo imao samo šest godina.

Pogledajte video

"Vjerojatno će kao tinejdžer proći kroz faze kada će je mrziti. Ali bio mi je to važan komadić slagalice, kada sam pokušavala sastaviti svoj život - ne album - tako da sam to morala uvrstiti", objasnila je umjetnica.

Najiskrenije što je mogla

Adele se prisjetila razgovora sa sinom iz pjesme, opisala ga je kao intenzivnog te objasnila da mu je htjela "razjasniti i biti iskrena s njim". Pjevačica je kazala da je bila iskrena sa sinom, objasnivši mu da ne zna kako navigirati kroz život kao majka koja je sama.

Čitajte i: Nikad viđene scene: Pogledajte kakvu je tremu imala Adele na predstavljanju svog albuma uživo

"Zamislite da to čujete kao šestogodišnjak. 'Kako misliš ne znaš što radiš?' Počneš paničariti i cijeli svijet ti se uruši", kroz smijeh je ispričala Adele. No ipak je dodala da tako nešto važno nije mogla sakriti od sina, jer tada bi stvari vidio još i jasnije.

Pogledajte video

Pisanje ove pjesme uvelike joj je pomoglo kako u glazbenom, tako i u emotivnom smislu. "Posložila je neke zavrzlame kroz koje sam prolazila u svojoj mogućnosti da govorim o onome što osjećam", pojasnila je.

Sin Angelo bio je prisutan na koncertu koji je Adele održala u Los Angelesu ranije ovog mjeseca, što mu je ujedno bilo i prvi put da vidi mamu uživo na pozornici.

Čitajte i: Adele objavila album nakon šest godina: Obožavatelji žele originalnu verziju pjesme u kojoj je ‘ogolila‘ dušu zbog rastave braka

Linker
18. travanj 2024 10:43