Katy Perry
 Katy Perry/Capitol Records / Ferrari / Profimedia
PJEVAČICA RADI PUNOM PAROM

Trudna Katy Perry zablistala u haljini od vrtoglavih 30 tisuća kuna, ali nju je razočarala

Poput mnogih Amerikanaca i glazbenica je s nestrpljenjem očekivala lansiranje NASA-ine letjelice, no loše je vrijeme presudilo i događaj se pomaknuo na subotu.

Pjevačica Katy Perry (35) trebala je sudjelovati u programu prije lansiranje NASA-ine letjelice no zbog lošeg vremena sve je otkazano. Vlasnica hita ''Roar'' trebala se uključiti uživo u ''Discovery and Science Channel'' uoči povijesne misije vraćanja astronauta u svemirska prostranstva.

Zvijezda trudna ''do zuba'' objavila je na Instagramu sliku s karantenskog seta iz kojeg se trebala uključiti u već spomenuti TV program.

''Današnji događaj je otkazan zbog vremena, ali što je to naspram čekanja punih 18 godina. Pomolimo se da se karte poslože za subotu'', napisala je Katy.

Pjevačica je fanovima savjetovala da podese svoje alarme za subotu u 15,22 i ne prepuste njezino pojavljivanje u emisiji. Obožavatelji trudne Katy komentirali su njezinu lepršavu srebrnu haljinu do gležnja s ''ve'' izrezom, a njezina plava kosa dugačka do brade bila je posebno uglađena, sve je to podigla velikim popularnim ''ring'' naušnicama.

Haljina je s potpisom ''Balenciage'', a stoji 3350 funti ili oko 30 tisuća kuna.

Instagram/Katy Perry
Pjevačica je bila u ''niskom staru'', ali od lanisranja ništa.

Dok očekuje rođenje svoje nasljednice ili nasljednika, Perry održava nastupe na daljinu preko Internata, snimila je izvedbu svog singla ''Daisies'', koji je emitiran u srijedu u sklopu ''iHeartRadio'' emisije koja je zabilježila rekordnu slušanost.

Zaruke na Valentinovo

Osim radijskih aktivnosti pojavila se i u hotelu ''Cafe'' u Holivudu, gdje je online prezentirala nove pjesme koje je napisala.

''Obožavam taj ''Cafe'', prije 12 godina, kada bih napisala novu pjesmu otišla bih tamo čuti kako publike reagira, to mi je bio izvrstan pokazatelj za dalje'', napisala je Perry.

Katy inače čeka bebu s glumcem A liste Orlandom Bloomom, u vezi su od 2016. godine, a zaručili su se na Valentinovo 2018. godine. Trudnoću je objavila za vrijeme predstavljanja novog spota za pjesmu ''Never Worn White''.

Hollywood, CA  - **FILE PHOTOS** Katy Perry announces she's expecting a Baby Girl with Orlando Bloom. Katy Perry announced on Friday that she and Orlando Bloom will be welcoming a baby girl this summer on Instagram. 

HOLLYWOOD, CALIFORNIA, USA - AUGUST 21: Singer Katy Perry and fiance/actor Orlando Bloom arrive at the Los Angeles Premiere Of Amazon's 'Carnival Row' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on August 21, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.

BACKGRID USA 4 APRIL 2020, Image: 466637651, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pjevačica i glumac čekaju svoje prvo dijete.

Uskoro se očekuje i vjenčanje, a kada se to dogodi za oboje će to biti druga sreća. Perry je bila udata za britanskog komičara Russella Branda dvije godine, a Bloom je bio u braku austrijskom manekenkom Mirandom Kerr, s kojom je dobio devetogodišnjeg sina Flynna.

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 04:04