Tom Dubravec / Hanza Media
Kraj nevoljama?

Severina iznenadila fotkom s Igorom i napisala mu kratku, ali slatku posvetu

Poznati supružnici od početka travnja nisu objavili zajedničku fotografiju, što je pokrenulo šuškanja da su u svađi, a neki su im predviđali i razvod. No, Severina je suptilno poručila da je s njima ipak sve u redu.

Iako se posljednjih mjeseci šuškalo o prekidu Severine i Igora Kojića, čini se da je među poznatim supružnicima sve u redu, barem ako je suditi po Severininoj objavi na Instagramu. Pjevačica je suprugu, uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, poručila sljedeće:

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ", napisala je pjevačica i dodala emotikon srca. U komentarima su se odmah zaredale čestitke fanova, od kojih su neki napisali da su im uljepšali dan te da "sada znaju da prave, jake ljubavi postoje i neuništive su".

Javne svađe

Ova objava došla je kao iznenađenje, s obzirom na konstantne glasine o tome da se par ne viđa i da Severina zamjera Igoru što ga stalno mora financirati.

Vatru je još više raspirio trenutak kada su oboje prestali pratiti jedno drugo na Instagramu, a Severina je tada optužila Igorove roditelje da im se petljaju u brak.

Inače, par već neko vrijeme živi na različitim adresama, Igor u Beogradu, a Severina u Splitu, te je sve iznenadilo kada se nije pojavio na njezinom nedavnom koncertu u rodnom gradu.

Zajedničku fotografiju posljednji su put objavili početkom travnja kada su slavili petu godišnjicu braka. "Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, pet godina divnog života. Volim te radosti moja", napisala je tada pjevačica.

Čitajte i:

Novom izazovu odazvale se mnoge poznate dame! Severina poručila: 'Žene, ne dajmo da nas farbaju'

Severina i Igor odmaraju jedno bez drugoga: Uživaju punim plućima - na različitim adresama

Nakon obiteljske drame, Severina konačno sretna: 'Šetamo po otocima, spavamo u kućici na drvetu'

Stao na kraj nagađanjima: Severinin suprug Igor zavapio i otklonio svaku sumnju o njihovom odnosu

Linker
22. travanj 2024 19:52