Cropix
Njihov 'CoronaStyle'

Psihići zasvirali na čak pet lokacija i poručuju: 'Sve će biti u redu!'

Članovi poznatog i mnogima dragog domaćeg benda poštuju propisane mjere i ostaju u kućama odakle su snimili i objavili novu verziju svog hita.

Jedan od hitova sa zadnjeg studijskog albuma domaćih rockera Psihomodo Pop "Digitalno nebo", pjesma "Sve će biti uredu" dobila je novo ruho! Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve primorala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost.

Maštovitom glazbenom izričaju za vrijeme izolacije pridružili su se i Psihići te zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i s Gornjeg Grada (Kuzma) snimili jednu od svojih najpozitivnijih pjesama "Sve će biti u redu" u kućnoj, 'CoronaStyle' verziji.

"Evo snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite vanka!", kratko, jasno i u svom stilu poručuje nam Gobac.

Press
Psihomodo Pop na pet različitih lokacija snima CoronaStyle verziju pjesme 'Sve će biti u redu'.

Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, steramajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite, "Sve će biti u redu"!

Pročitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
20. travanj 2024 01:03