Quay/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Hrabro priznanje

Proslavila se kao model u kupaćem kostimu, a sad priznaje da je požalila što je zbog toga povećala grudi

Model i supruga pjevača Johna Legenda iskreno je progovorila o svim zahvatima koje je napravila na tijelu, a priznala je i dugogodišnju opsjednutost kazaljkom na vagi, na kojoj se mjerila i po tri puta dnevno.

Rijetke su žene, pogotovo poznate, koje će javno priznati da su posegnule za plastičnom kirurgijom, zato je vrlo hrabro od Chrissy Teigen (34) što je priznala da je u grudi stavila umetke. Model i supruga pjevača Johna Legenda (41) otvorila se za britanski Glamour otkrivši im da je povećala grudi na početku karijere.

"Da, napravila sam prsa kad mi je bilo 20. To je više bilo zbog kupaćih kostima. Mislila sam ako ću pozirati na leđima, želim da stoje uspravno! Ali onda rodiš, one se napune mlijekom i ispušu, sada sam opet u problemu", kazala je Chrissy.

Chrissy Teigen and John Legend have a romantic dinner date at Madeo restaurant in Beverly Hills. The couple walked dined at the fine Italian restaurant for two hours.
27 Feb 2020, Image: 501579749, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Chrissy i suprug John Legend poznati su po skladnom braku punom romantičnih gesti.

Prvo gdje se pojavila u ulozi modela je u Sports Illustrated Swimsuit Issue 2010., a za britanski magazin je objasnila kako zahvatom nije povećavala veličinu košarice "nego ih je samo napunila, da budu okruglije i čvršće".

Požalila zbog zahvata

"Umetnuli su mi četvrtinu košarice u obliku suze na dnu i ispunili smo liniju grudi. Ali sada ih želim van. Ako bih mogla nešto napraviti, podignula sam ih", požalila se Chrissy.

Majka dvoje djece Lune Simone (3) i Milesa Theodorea (1) kojeg ima u braku sa slavnim pjevačem, otkrila je i da zbog majčinstva oklijeva s novim operacijama.

"Mislim da morate zamijeniti implantante svakih 10 godina, ali kad imate djecu, razmišljate o rizicima takvih operacija. Meni kroz glavu prolazi misao - da ne želim umrijeti na operaciji grudi".

26-12-2019

Celebrity Selfies 

Pictured: Chrissy Teigen, Image: 489983425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Poznata mama Chrissy u društvu djece Lune Simone i Milesa Theodorea.

U istom se razgovoru Teigen dotakla i samopouzdanja u vezi tijela, koje nije bilo izraženo. "Vagala sam se svako jutro, popodne i navečer. Znala sam što će mi vaga pokazati nakon svakog obroka. Radila sam to punih osam godina, imala sam jednu određenu težinu koju sam htjela održavati. To se promijenilo s Lunom, a potpuno nestalo s Milesom. Godinu dana mi je trebalo da mi postane potpuno ugodno s mojim novim brojem na vagi", iskrena je Chrissy.

Podvrgnula se i liposukciji

Ovo nije prvi put da je Teigen javno progovorila o svom izgledu i kozmetičkim zahvatima kojima se podvrgla. Tako je 2017. priznala da se podvrgnula liposukciji pazuha.

"Isisala sam salo iz pazuha, to je bila najbolja stvar ikad. To je kao velika tajna, ali nije me briga. Napravila sam to prije otprilike devet godina. Sada mi se sve vratilo i moram opet platiti (liposukciju)", kazala je prije tri godine Chrissy te dodala da se zahvaljujući tom zahvatu osjećala bolje u haljinama.

"Imala sam više samopouzdanja, bila je to najveća glupost koju sam ikad napravila. Bedasto možda, ali svidjelo mi se, uopće za tim ne žalim", našalila se na svoj račun Chrissy Teigen.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 14:43