Matija Vuica
 Matej Dokić
Glazbeno iznenađenje

Probudila se u njoj želja i ostvarila ju je: Matija Vuica priprema novu pjesmu nakon niza godina

Balada koju su nazvali 'Nama dobra vremena dolaze' nastala je u kućnom studiju Matije Vuice i Jurice Popovića.

Svestrana umjetnica koja je u posljednje vrijeme poznata po svojim modnim kreacijama, vratila se staroj ljubavi - glazbi, kako je sama Matija Vuica otkrila, nakon duge pauze snimila je novu pjesmu. A na društvenim mrežama pohvalila se i kadrom iz budućeg video spota.

Matija je odjevena u vlastitu kreaciju, dugu bijelu haljinu s tradicionalnim ukrasima, a u njoj pozira ispred Kamenitih vrata.

"Neopisivo sam sretna što sam snimila novu pjesmu nakon šest godina. Nisam mislila da će mi toliko značiti, jer je moda već odavno preuzela prvo mjesto i zauzela sve pozicije, ali u vrijeme izolacije probudila se ta želja da ponovo prenesem svoje emocije kroz pjesmu", napisala je umjetnica.

Lokacije koje su bile cijeli svijet

"Nama dobra vremena dolaze" naziv je nove pjesme, a autor je Matijin životni partner Jurica Popović.

"U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Spot smo snimali po centru Zagreba, onim lokacijama koje su mi gotovo dva mjeseca bile cijeli svijet. Uskoro...", otkrila je Matija. Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati da čujemo i vidimo što su to Vuica i Popović marljivo uradili za vrijeme izolacije.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 00:25