Getty Images
Tajna snimka

Ouch, kakav udarac! Dok Trump oplakuje brata, sestra nema milosti: 'On laže, ne čita, okrutan je'

I kao da to nije dovoljno, neće ni glasati za njega na predstojećim predsjedničkim izborima, kako je on to možda očekivao od osobe 'njegove krvi' i statusa.

Donald Trump (74) laže, okrutan je, ne čita, prevarom se upisao na fakultet i stalo mu je samo do njegove izborne baze, tvrdi starija sestra američkog predsjednika Maryanne Trump Barry (83), umirovljena savezna sutkinja, u snimljenom razgovoru.

U razgovoru koji je snimila Trumpova nećakinja 2018. i 2019. godine, a čije isječke je u subotu objavio The Washington Post, Barry djeluje užasnuto ponašanjem svoga brata u Ovalnom uredu.

"Nema principa. Nikakvih. Nikakvih", rekla je u razgovoru s Mary Trump.

Barry je bila užasnuta "onime što su činili djeci na granici" s Meksikom. Kao savezna sutkinja, Barry je jednom prozvala imigrantskog suca za "maltretiranje" tražitelja azila u svojoj sudnici.

Pretpostavlja da predsjednik Trump "nije pročitao moje mišljenje o imigraciji."
"Što je pročitao", pita Mary Trump. "Ne. On ne čita", odgovorila je Barry. "Sve što želi je dopasti se svojoj bazi glasača... A njegova baza, moj Bože, ako ste religiozna osoba, želite pomoći ljudima. Ne činite ovo", rekla je Barry u razgovoru za koji je Post rekao da je tajno sniman.

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

U jednom drugom trenutku, piše Post, Barry je rekla o svome bratu: "Sve je to lažno. Sve je to lažno i okrutno. Donald je okrutan."
Barry daje naslutiti u razgovorima da je njezin brat bio loš učenik. "Pisala sam zadaće umjesto njega", rekla je. I, dodala je, "vozila sam ga po New Yorku da ga pokušamo upisati na fakultet."

Barry je također pokazala užasnutost po pitanju toga kakav je predsjednik njezin brat.

"Njegov prokleti tvit i laganje, moj Bože", rekla je. "Govorim preslobodno, no znaš na što mislim. Promjena priče. Nepripremljenost. Laganje. K vragu."

WASHINGTON, DC - AUGUST 21: U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump look on as Robert Trump’s casket is loaded into a hearse at the North Portico of the White House following his funeral service on August 21, 2020 in Washington, DC. Robert Trump passed away on August 15 at the age of 71. In a statement, President Trump wrote, “He was not just my brother, he was my best friend.
Getty Images

Nije mogao skriti tugu, a i Melaniji je bilo teško: Trump se zauvijek oprostio od mlađeg brata

Ova vijest dolazi baš u nezgodno vrijeme. Na dan kad je američki predsjednik pokopao svog mlađeg brata Roberta.

Bijela kuća zasad nije komentirala objavu razgovora u The Washington Postu. A zanimljivo je kako razgovor s Marianne Trump Barry nije objavljen u nedavnoj knjizi koju je Mary Trump objavila o svome ujaku, "Previše i nikad dosta".

Mary Trump je rekla da će u predsjedničkoj kampanji podržati demokrata Joea Bidena.

IZVOR: Hina/dpa


ČITAJTE I:

Tiffany Trump usred drame u Bijeloj kući: Loši odnosi s ocem postali su još gori

7 zanimljivosti s inauguracije Donalda Trumpa o kojima se priča

Američka dinastija! Detalji nove biografije Melanije Trump otkrivaju niz odgovora i ostavljaju bez daha

Donald Trump shrvan od boli: 'Nije umro samo moj brat, umro je i moj najbolji prijatelj'

Bill Clinton nudi ruku pomirenja bivšoj ljubavnici, a Hillary govori da ju je njegova laž slomila

Bill Clinton opet pod povećalom: Prijateljstvo s Epsteinom ozbiljno bi mu moglo naštetiti

Linker
25. travanj 2024 00:52