Promo
Originalan format

Novi projekt Frane Ridjana: Startaj Hrvatska mijenjat će živote malih poduzetnika i inovatora

Gledatelji ove emisije upoznat će priče kandidata - osmero poduzetnika i doznati kako je izgledao put koji su trebali prijeći kako bi im se ostvarile poduzetničke vizije, sa čime su se sve morali nositi, te kako će na njihove živote utjecati sudjelovanje u ovom showu.

Ove jeseni Nova TV donosi jedinstveni format koji slavi inovaciju, razvoj tržišta i stvaralaštvo promovirajući hrvatske poduzetnike te potiče društvo da osvijesti da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh.

Za sudjelovanje u emisiji se prijavilo više stotina novih poduzetničkih snaga, iza produkcije su već mjeseci priprema za novi originalan projekt koji pruža jedinstvenu priliku poduzetnicima početnicima. Iako je 2020. godina za sve poduzetnike bila godina iskušenja i brojnih izazova, projekt ''Startaj Hrvatska'' će pokazati da ništa nije nemoguće i da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha. Na tom putu našli su se i kandidati ove emisije čije je intimne priče zabilježila kamera.

Promo
Emisiju 'Startaj Hrvatska' vode Frano Ridjan i glumac Karlo Mrkša

Podržavajući start up scenu u Hrvatskoj i različite projekte koji potiču inovaciju i generalno napredak proizvodnje, Nova TV donosi originalan format.

Mijenjati živote ljudi

Ove jeseni gledatelji tako imaju priliku pratiti novu emisiju ''Startaj Hrvatska'' te upoznati priče kandidata, osmero poduzetnika, njihov razvojni put i intimne priče. Upravo zahvaljujući ovom formatu, mladi poduzetnici koji su osmislili inovativne proizvode će po prvi puta dobiti priliku svoj proizvod plasirati na posebnim policama velikog trgovačkog lanca. Oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR-om Hrvatska, a samo jedan proizvod, onaj najuspješniji i u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika, te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će hrvatski HIT proizvod 2020. te zaslužiti posebno mjesto na policama Spar i Interspar trgovina diljem Hrvatske.

Emisija koja mijenja živote ljudi upoznat će nas s inovativnim proizvodima, ali ljudima koji su ih stvorili i njihovim nevjerojatnim životnim situacijama i okolnostima.

Promo
Emisija sadrži i humoristične dijelove u kojem će se proizvodi kandidata testirati na zanimljiv, zabavan i inovativan način

Kako je izgledao put koji su trebali prijeći kako bi im se ostvarile poduzetničke vizije, sa čime su se sve morali nositi, te kako će na njihove živote utjecati sudjelovanje u ovom formatu, saznat ćemo kroz emisije ''Startaj Hrvatska'' kroz koje će nas od ove jeseni voditi popularan televizijski voditelj Frano Ridjan.

Frano jedva čeka start novog projekta Nove TV, a o svom sudjelovanju u formatu kaže: ''Po prvi puta imat ćemo priliku upoznati ljude koji su odlučili slijediti svoje snove. Svi oni borit će se za dolazak na Sparove police, a ja sam jako sretan što ću ih imati prilike pratiti na ovome zanimljivom putovanju. Oni su uspjeli, a mi vas ovim projektom želimo potaknuti i inspirirati da i vi slijedite svoje snove.''

Emisija sadrži i humoristične dijelove u kojem će se proizvodi kandidata testirati na zanimljiv, zabavan i inovativan način, a kroz testiranja će nas voditi mladi talentirani akademski glumac Karlo Mrkša koji je ujedno i autor tog dijela emisije. Kroz njegove skečeve gledatelji će imati priliku pobliže upoznati ideju, specifičnosti i uporabnu namjeru određenog proizvoda.

Pročitajte i:

Tvoje lice zvuči poznato: Ništa ih neće zaustaviti, kandidati spremni za najluđe transformacije

Maja Šuput o povratku na male ekrane: 'Malčice sam deblja, no nikoga neće žuljati za oko'

Na dan finala stigao je sin: Frano Ridjan najsretniji je jer se nije dogodilo ono čega se bojao

Završavaju depilacije i druge transformacije: sve je spremno za prvu epizodu popularnog showa

Linker
19. travanj 2024 01:25