Luda Kuća
 Press
Dvije godine

Ni korona im ništa ne može: Bitorajac i Đurić održali proslavu na 200 kilometara udaljenosti

Iako kazališta nisu niti spomenuta prilikom ublažavanja mjera, u Ludoj kući za svoj drugi rođendan nadaju se igranju predstava negdje na otvorenom ili barem normalnom početku sezone u rujnu.

Nakon prošlogodišnje nezaboravne proslave svog prvog rođendana uz brojne goste i kamere, show na pozornici i živu svirku, Luda kuća je u subotu 25. travnja proslavila svoj drugi rođendan i to na sebi potpuno nesvojstven i nimalo lud način, ali kako priliči ovim, po kulturu pogubnim vremenima, u svojim domovima uz konferencijske pozive i čestitanja.

Prvo privatno kazalište u Hrvata preživjelo je potres uz minimalne gubitke, i to u obliku nekoliko čaša za vino i male pukotine na zidu, a kako kažu, zahvaljujući svojoj "ludoj" publici, preživjet će i nesreću koja je zadesila cijeli svijet.

Brojni čestitari

Iako kazališta nisu niti spomenuta prilikom ublažavanja mjera, nadaju se igranju predstava negdje na otvorenom ili barem normalnom početku sezone u rujnu.

Prisilna izolacija prekinula je sjajnu popunjenost svih njihovih predstava predvođenih nedavnom premijerom svjetskog filmskog hita "Potpuni stranci", a uskoro počinju i video probe nove predstave Bračna terapija .

Luda kuća zahvaljuje svima koji svoje kupljene karte čuvaju za sljedeće predstave, čestitke primaju preko društvenih mreža, te puni pozitive i optimizma čekaju da prođu luda vremena, kako bi na red došla Luda kuća. Na fotki osnivači Lude kuće Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac čestitaju si sa 200 kilometara udaljenosti.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 23:46