Instagram / ddp USA / Profimedia
Nogometaš u panici

Najteži dani za Cristiana Ronalda: Jedna od najvažnijih žena u njegovom životu završila u bolnici

Nakon što je početkom prošle godine ponovno operirala rak dojke, majka portugalske nogometne zvijezde doživjela je moždani udar.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, majka nogometnog asa Cristiana Ronalda, doživjela je moždani udar. Portugalski mediji su dojavili kako je Maria Dolores zaprimljena u bolnicu danas oko 5:30 sati te je pri svijesti i stabilno.

Ronaldova majka morat će proći će još nekoliko pregleda, a u bolnici će morati biti još najmanje 12 sati prije nego je otpuste kući. Maria Dolores na svom Instagramu često dijeli fotografije s druženja s Ronaldom, njegovom zaručnicom Georginom i njihovo četvero djece - Christianom Juniorom, blizancima Evom i Mateom te dvogodišnjom kći Alanom.

Ronaldo je uvijek isticao koliko mu majka znači, a u nekoliko intervjua je istaknuo kako je rekla da bi voljela Georginu za snahu. Inače, Maria Dolores bori se s rakom dojke još od 2007. godine, kada je operirala kvržicu na desnoj dojci. Iako je mislila da ga je pobijedila, rak joj se vratio početkom prošle godine pa je ponovno morala na operaciju i zračenja.

U znak zahvale što su spasili život njegovoj majci, nogometaš Juventusa je 2009. godine donirao oko 100 tisuća funti bolnici u Madridu kako bi se izgradio centar za liječenje raka, a nekoliko puta donirao je novac i portugalskim udrugama za borbu protiv ove opake bolesti.

Čitajte i:

Zvijezda na terenu, zvijezda na Instagramu: Cristiano Ronaldo oborio rekord u broju pratitelja

Ronaldo slavi: Od Georgine je dobio fantastično iznenađenje te otkrio kako je kao dijete sanjao o potpuno drugačijem životu

Najteži dani slavnog nogometaša: Još jedna loša vijest u obitelji Cristiana Ronalda

Linker
19. travanj 2024 04:30