Gwyneth Paltrow napustila je glumu kako bi se posvetila svojem brandu 'Goop'.
 Getty Images for goop
Miris koji niste znali da želite

Mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali tu je uvijek Gwyneth: Prodaje neobičnu svijeću, mnogi se zgražaju, ali već je rasprodana

Gwyneth Paltrow na svom websiteu Goop ponudila je mirisnu svijeću koja se zove 'Ovo miriši kao moja vagina'. Po cijeni od 75 dolara, seksi svijeća je već rasprodana.

Kako stoji u opisu, svijeća brenda Heretic nije zaista esencija nečije vagine - pa tako ni Gwynethine - samo se tako zove. Marketinški trik očito je uspio jer se više ne može naručiti te se čeka nova isporuka. Mirisi pelargonije, bergamota i cedra kombinirali su se s damaščanskom ružom i mošusom ambrete, a kad su Gwyneth i parfumer Douglas Little iz Heretica isprobavali novu mirisnu svijeću ona je "ispalila" kako "miriše poput vagine" pa su zaključili kako je to savršen naziv novog proizvoda.

Isprva su planirali napraviti novi parfem, no kasnije su shvatili da je bolje da to pretvore u aromatičnu svijeću.

Goop

Na Goopu je Gwyneth često pisala o svojoj vagini pa je tako podijelila s javnošću kako je oduševljena tretmanom parenja svojih intimnih dijelova.

"Prvi put kad sam to radila pomislila sam da je potpuno ludo, ali nakon nekoliko puta sam shvatila da je odlično! Malo sam istraživala i doznala da se u korejskoj medicini koristi tisućama godina za razne namjene i liječenje mnogih stanja", napisala je glumica.

Također je na Goopu prodavala kristalna jaja za jačanje vagine, a koja bi trebala "kontrolirati menstrualni ciklus, uravnotežiti hormone, kontrolirati mjehur te sprečavati prolaps maternice". Jaja su bila izrađena od jantara ili ružičastog kvarca, koštala su 66, odnosno 55 dolara, a zbog njih je cijela tvrtka zaradila puno kritika, pa i prijavu kalifornijskog Ureda za potrošače zbog koje su morali platiti 145.000 dolara kazne te vratiti novac svim kupcima jer su lažno reklamirali da ti proizvodi pomažu u liječenju.

Inače, na Netflixu uskoro kreće serija "The Goop Lab" u kojoj ćemo u šest epizoda vidjeti Gwyneth i njezine kolege koji isprobavaju neobične zdravstvene tretmane.

Linker
19. travanj 2024 10:57