Lana Jurčević
 Dagmara Szewczuk
ZANIMLJIVA SURADNJA

La Lana udružila snage s američkom repericom. Obožavatelji u transu!

Aktualni hit pop zvijezde La Lane, "So Messed Up", jedna je od onih pjesama koje ne možete izbaciti iz glave nakon što ju prvi put čujete, komentiraju brojni fanovi u komentarima na YouTubeu ispod spota.

Na veselje brojnih fanova diljem svijeta, sada je stigla i nova verzija singla Lane Jurčević (35) na kojoj je surađivala s američkom pjevačicom, repericom i producenticom Yung Baby Tate, nominiranom za nagradu Grammy. Yung Baby Tate do sada je imala prilike gostovati i na viralnom hitu "Stupid" kontroverzne britanske glazbenice Ashnikko, dok je njen studijski prvijenac "Girls" prikupio hvalospjeve brojnih tiskovnih i online medija.

Nova verzija "So Messed Up" pravi je hit s urbanom vibrom navode iz Lanine diskografske kuće, a na YouTubeu je pušten i video s riječima pjesme.

"Sjećam se pjesme 'Stupid' Yung Baby Tate (i Ashnikko) koja je postala viralna na TikToku, tako da je nevjerojatno što se pridružila na novoj verziji 'So Messed Up'. Raditi s njom bilo je iznimno inspirativno i zaista sam uzbuđena zbog njezinog dijela. Sada na pjesmi možete osjetiti novu, svježu energiju, a ja jedva čekam da je podijelim sa svima'', ovom prigodom poručuje La Lana.

Dagmara Szewczuk
La Lana s imidžom koji prati karijeru za inozemno tržište.

I sama reperica oglasila se na temu ove uzbudljive suradnje.

"Toliko sam uzbuđena što sam dio ove pjesme. U prošlosti sam definitivno bila na nekim zbrkanim mjestima, tako da je olakšanje to izbaciti, a ujedno imati priliku to i otplesati. La Lana je tako draga, drago mi je što imamo priliku zajedno raditi na ovome" , prokomentirala je reperica iz Atlante, Yung Baby Tate.

Yung Baby Tate
Instagram Grammys Luncheon, Arrivals, Ysabel, Los Angeles, USA - 24 Jan 2020, Image: 494632327, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
Yung Baby Tate na Grammy nagradama.


Singl "So Messed Up" dosad je prikupio gotovo 3 milijuna pregleda na YouTubeu te oborio rekord na Airplay Radio Chartu kada je singl zabilježio najveći skok na aktualnoj listi najemitiranijih stranih singlova u domaćem radijskom eteru i popeo se na visoko drugo mjesto top liste.

Originalnu pjesmu "So Messed Up" producirali su Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola, poznati po tome što su svjetskim zvijezdama poput Ariane Grande, Jennifer Lopez ili One Directiona isporučili vrhunske hitove, a za mastering singla zaslužan je Randy Merrill poznat po dugogodišnjoj suradnji s Adele, Lady Gagom i Taylor Swift.

Čitajte i:

Razlika u svega 10 minuta: Lana Jurčević pokazala jeftino rješenje za gorući beauty problem

Lana Jurčević je promijenila umjetničko ime i kreće u osvajanje svjetske scene

Lani Jurčević poručili da bi 'trebala roditi neko dijete', pjevačica jasno odgovorila: 'To nije investicija ili poslovni projekt'

Sve je bilo fensi, osim... Lana Jurčević na domjenku se pojavila u kućnom ogrtaču

Lana Jurčević odala koga prvo želi posjetiti nakon pandemije i nema onoga kome nije zasuzilo oko

Linker
20. travanj 2024 05:20