Katarina Baban i Arija Rizvić
 Press
Tajna veza

Katarina i Arija: 'Glumimo suparnice, dijelimo si šamare, a privatno se jako volimo'

Dvije glumice iz hit serije za razliku od svojih likova, njeguju kvalitetan odnos, koliko se dobro poznaju otkrile su u video intervjuu.

Glumice u seriji ''Drugo ime ljubavi'' Katarina Baban i Arija Rizvić upoznale su se na snimanju te popularne serije. Iako glume majku i pokćerku koje imaju iznimno loš odnos, privatno su, kažu, dobre prijateljice.

''U seriji smo suparnice, a privatno se jako volimo'', rekla je Arija. U kvizu Nove buzz pokazale su koliko se uistinu dobro poznaju. Koja više kasni, što najviše vole piti i jesti, koja prije nauči tekst, te znaju li koja zapravo više plače od njih dvije, Katarina i Arija otkrivaju u kvizu koji ih je i dobro zabavio i nasmijao.


Odmah su 'kliknule'

"Na setu smo se upoznale, kad su počele prve probe i odmah smo kliknule", otkrile su glumice na prvom pitanju koje su obje odgovorile jednako. Već na drugom pitanju to nije bio slučaj.

U napetim epizodama hit serije ''Drugo ime ljubavi'' sljedećeg tjedna pogledajte što će se dogoditi s ranjenom Lolom. Saša će je odvesti u bolnicu, no za nju će se ondje javiti velika opasnost.

Luka i Karlo očajnički će pokušavati doznati kako je Tamara nakon opasnog pada, ali Jelena im neće dati odgovor kojem su se nadali. Uz sestrinu pomoć Tamara će uspjeti ostvariti svoj naum, a Luka koji ne želi samo tako odustati od svoje ljubavi prema njoj možda napokon bude nagrađen za svoj trud.


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 12:08