face to face / Face to Face / Profimedia
Nije mu lako

Jason Momoa pokazao što zna s kosom: 'Žena je rekla da će se rastati od mene ako je taknem'

Poznati glumac pokazao je svoje umijeće vezanja kose trendy gumicama, a od svega je napravio izazov i pozvao druge da mu se pridruže.

Umjetnici i zabavljači svojski se trude zabaviti svoju publiku i iz domova u kojima smo svi zapeli zbog pandemije koronavirusa. Među njima je i, mnogim ženama neodoljivi, glumac Jason Momoa, izmislivši svoj izazov s gumicama za kosu.

Poznato je kako Jason voli nositi gumice za kosu kao narukvice, no postavilo se pitanje zna li ih ovaj dugokosi glumac i koristiti u njihovoj pravoj svrsi!? Upravo tako je nastao 'Jason Momoa Scrunchie Challenge'.

Kosu neće rezati

"Ne volim šišanje kose, a ni moja žena, koja mi je rekla, ako odrežem kosu da će se rastati od mene".

Zvijezda hitova 'Aquaman' i 'Igra prijestolja', dakle, niti ne razmišlja o promjeni imidža.

Pokazao je da je uspješno savladao visoki konjski rep, za koji je rekao da ih ne voli, isto kao i rep sa strane, znao je zavezati i samo dio kose, kao i razne verzije punđi.

Poučan tutorial

Kako ovaj mišićavi hollywoodski glumac izgleda sa svim tim verzijama frizura, koje je svezao koristeći ružičastu, krpenu gumicu, možete se uvjeriti u njegovom videu.

Momoa se nada da će ova njegova vještina postati novi izazov te da će mu mnogi pratitelji uzvratiti istom mjerom - pokazati kako se sve može zavezati kosa koristeći jednu ili dvije gumice.

U doba kada je cijeli svijet zapeo u svojim kućama, frizure se ne mogu skraćivati, osim ako to ne radite sami, usavršena vještina povezivanja kose dobro će nam doći. Ako se i ne mislite snimati i poslati Jasonu video, možete ovaj njegov uradak sačuvati kao tutorial.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 11:20