CROPIX
Samo pozitiva!

Bivši ministar gospodarstva rastura na klaviru: S bendom snimio pjesmu koja mami osmijeh na lice

Davor Štern već 12 godina svira klavir u bendu Superstary, a sada je s kolegama snimio pjesmu posvećenu borbi s koronavirusom. Iako se radi o ozbiljnoj temi, cijela pjesma je duhovita kako bi nam barem malo olakšala izazovno vrijeme u karanteni.

Poznato je da bivši ministar gospodarstva Davor Štern obožava glazbu, a pogotovo uživa u rock žanru te ima vlastiti bend Superstary. U bendu koji je osnovao prije 12 godina, Štern svira klavir i piše tekstove koji su najčešće vrlo duhoviti.

Sa svojim kolegama Goranom Ivasom na ritam gitari, Željkom Marincem na bubnjevima, Hrvojem Šolićem na solo gitari i Damirom Kukavicom, vokalom na bas gitari, snimio je pjesmu "Corona" posvećenu borbi s koronavirusom koji je cijeli svijet zavio u crno.

No, Štern nije želio da pjesma bude tužna i negativna, već ju je okrenuo na šalu.

Band se, naravno, okupio virtualno, te su svaki iz svog doma snimili svoje dionice i potom ih spojili u jednu pjesmu.

'Korona je virus, najgori do sad

od njega se čuvaj bio star ili mlad.

Nije obična gripa kako misli ekipa', stihovi su novog hita Superstary banda koji nam, htio ili ne, mora izmamiti barem mali osmijeh.

Inače, bend Superstary najviše voli svirati rock and roll klasike, ali i sve ostale hitove iz 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Četvrtkom su svirali u Tkalčićevoj ulici, a otkako je nastupila izolacija, svojom glazbom zabavljaju obožavatelje putem društvenih mreža.

Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
15. travanj 2024 16:13