BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Bey nam se vratila

Beyonce slavi rođendan u blizini Galešnjaka: Romantična večera u tajnosti kraj otoka ljubavi

Skriveni u unutrašnjosti 107-metarske jahte i ploveći oko nenaseljenih otoka slavni par uspio je na Jadranu u tajnosti proslaviti 39. rođendan američke dive.

Bračni par Beyonce i Jay-Z stigli su u Hrvatsku, na Jadran, uživaju na 107 metara dugoj jahti Lana. Pop diva i njezin suprug reper u petak su proslavili njezin 39. rođendan na otočiću Bisaga Mala, tvrde iz Zadarski.hr, gdje postoje i fotografije njihovog boravka u našoj zemlji.

Otočić Bisaga Mala nalazi se u neposrednoj blizini Galešnjaka, otoka ljubavi, poznatog u cijelom svijetu zbog svog oblika srca. Beyonce i Jay-Z uživali su u romantičnoj večeri okruženi upaljenim bakljama i cvijećem, nakon što su dan proveli krstareći na luksuznoj jahti Lana s kojom su krstarili po akvatoriju Dubrovnika.

Sugovornici Zadarskog.hr iz Turnja tvrde da su toranj te 107 metara dugačke jahte mogli vidjeti s kopna dva dana, ali nisu znali tko boravi na njoj. Tek kad se na obali pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice, shvatili su.

Simbol romatike

"On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike.

Image: 303079893, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Lubos Paukeje / Alamy / Alamy / Profimedia
Lubos Paukeje / Alamy / Alamy / Profimedia
Otok Galešnjak proslavio se u svijetu zbog svog izgleda u obliku srca

Što su jeli i tko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području", kazali su sugovornici Zadarskog.hr i dodaju da će slavan par slike s proslave rođendana objaviti tek kada odu iz Hrvatske.

Još je jedna potvrda stigla da se slavan par odmara u Hrvatskoj, nakon što su Beyonce i Jay-Z viđeni u restoranu Fešta na kornatskom otoku Žutu. Na terasi su bili sami, okruženi mnogobrojnim tjelohraniteljima. Približavanje i snimanje bilo je strogo zabranjeno, ali kako tvrde na Zadarski.hr oni su uspjeli doći do nekoliko fotografija iz daljine, zahvaljujući svojim čitateljima.

Hrvatska kao inspiracija

Slavan par očito jako voli našu obalu, najčešće njome krstare na luksuznim iznajmljenim jahtama. Za Lanu treba izdvojiti dva milijuna dolara na tjedan. A da je njihova veza s Hrvatskom posebna, svjedoči i ime njihove prvorođene kćerkice Blue Ivy. Dok je bila trudna s njom, u ljeto 2011. Beyonce je ljetovala na Hvaru, gdje se zaljubila u plavi bršljan.

"Dok smo šetali, naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno", napisala je te godine uz objavljene fotografije s odmora u Hrvatskoj Beyonce.

Pročitajte i:

Trenutak koji su fanovi čekali: Beyonce izbacila vizualni album inspiriran 'Kraljem lavova'

Najmoćnija glazbena obitelj na okupu: Beyonce pokazala i blizance

Hoće li uskoro zablistati i na Beyonce? Stilist slavne pjevačice nosi nakit hrvatske dizajnerice

Linker
21. travanj 2024 19:31