Saša Burić / Hanza Media
GLORIA OSOBNO U SPLITU

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

Tri Splićanke povjerile su kako i što se radi u njihovim familijama, a popularna je pjevačica otkrila kako izgleda život s četiri muškarca te da odluku o proširenju obitelji nisu svi dočekali najbolje.

Bez kalkulacija, srčano i temperamentno tako su gošće trećeg izdanja Gloria osobno panela govorile o zadanoj temi - familija! U organizaciji Magazina Gloria i portala Gloria.hr u kojem su tri gošće podijelile svoje osobne i inspirativne priče, smijalo se i ćakulalo, ali i pričalo o onim ozbiljnijim aspektima obiteljskih odnosa. Ovoga puta, gošće u najlipšem gradu na svitu, Splitu, bile su pjevačica Zorica Kondža, modna kreatorica Monika Sablić te radijska voditeljica Edita Lučić Jelić, koje su pred uvaženim gošćama i moderatoricom Barbarom Kolar otvorile vrata svojih domova.

Dinamični panel možete pogledati u nastavku:

Tako je naša popularna pjevačica Zorica Kondža, za koju se s pravom smatra da ima jedan od najboljih glasova u zemlji otkrila da reakcije na njezinu treću trudnoću, nisu bile pozitivne. Ona je u 43. godini rodila svog trećeg sina, Luku.

"Govorili su mi: Ne možeš s 43 godine, još treće dijete, gotova ti je karijera, nećeš više zapjevati", otkrila je Zorica.

"S 43 godine rodim treće dijete. Najprije su mi prijateljice rekle - pa nećeš valjda roditi? Jesi normalna? Ja sam takva da sam rekla - a koja je druga opcija? Nema je...", započela je naša popularna pjevačica ispovijest o ne baš ugodnim situacijama. No, ona je ostala čvrsto pri svojim uvjerenjima, iznijela je trudnoću i rodila treće dijete.

Bit' će kako treba bit'

"Zatim su mi govorili - sad ti je karijera gotova! Ne možeš s 43 godine, još treće dijete, gotova ti je karijera, nećeš više zapjevati. Ja sam rekla, a dobro, ako tako treba biti, tako će biti!", smireno je prihvatila sve kritike Zorica.

Split, 180620.
U hotelu Corner odrzao se Gloria event na temu  Familija.
Moderatorica je bila Barbara Kolar, a sudjelovale su Edita Lucic Jelic, Zorica Kondza i Monika Sablic
Na fotografiji: Edita Lucic Jelic, Monika Sablic, Zorica Kondza, Alemka Ostrihon i Barbara Kolar
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX
Sudionice Gloria osobno razgovora u Splitu Edita Lučić Jelić, Monika Sablić i Zorica Kondža s urednicom svih Glorijinih izdanja Alenkom Ostrihon i moderatoricom Barbarom Kolar.

"Tako ja gledam na te stvari. I evo danas moj Luka ima 16 godina, a ja pjevam više nego ikad. I sve je super", kazala je pjevačica. U dvosatnom razgovoru istaknula je i još jednu stvar na koju je ponosna - glazbenica je savršeno uklopila obitelj i posao, naime uz supruga Joška u njezinom bendu sviraju i dvojica starijih sinova Toni i Ivan. Tako da mama Zorica svojoj djeci osim džeparca daje i plaću.

'Za mir u kući s četiri muškarca najvažnije je biti - dobra kuharica', nasmijala je sve prisutne Zorica Kondža.

Obiteljski posao

Osim toga što 'poslovno' vrijeme provode zajedno, napa je pjevačica kazala da je najponosnija na činjenicu da s njom sinovi vole razgovarati i povjeravati joj se. Imaju toliko dobar odnos da joj govore čak i ljubavne probleme.

"S djecom je najvažnije strpljenje, ići korak po korak", kazala je Zorica, koja je sve nasmijala priznavši da je za mir u kući s četiri muškarca najvažnije biti - dobra kuharica.

Da predivna splitska večer panela Gloria osobno svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.

Pročitajte i:

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najgore i bivša svekrva me još jako voli'

Tončica Čeljuska, Jasna Zlokić i Almira Osmanović iskreno: 'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Linker
03. travanj 2024 02:31