Drama u eteru

Usred javljanja za Dnevnik HRT-ovoj novinarki pozlilo: Mirjana Posavec zabrinula gledatelje i kolege, no sad je dobro

Tijekom javljanja uživo za središnji Dnevnik iskusna novinarka je kolabirala i srušila se, no kako kažu s HRT-a nije pala u nesvijest.

Novinarki Mirjani Posavec pozlilo je tijekom intervjua koji je u središnjem Dnevniku HRT-a vodila s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta. Razgovarali su o odluci Miroslava Škore da podnese ostavku na mjesto predsjednika u Domovinskom pokretu, HRT-ova novinarka razgovor je vodila poslovično profesionalno, no u jednom trenu u prijenosu uživo moglo se vidjeti kako Posavec gubi ravnotežu. Nakon što ju je 'zanijelo' na jednu stranu, postupno je nestala iz kadra, na prijenosu koji nije odmah prekinut mogao se čuti i udarac - prema kojem se može zaključiti da je novinarka pala.

Sugovornik Peternel je uz riječi 'Oprostite, oprostite' - krenuo pomoći, a režiseri su prekinuli prijenos i na ekrane vratili studio Dnevnika gdje je voditelj Đurica Drobac vidno šokiran rekao: "Nadamo se da je Mirjana dobro..."

image
Mirjana Posavec nekoliko trenutaka prije nego je pala.
SCREENSHOT HRT

Čitajte i: Mnogima je druga doza bila kobna: Omiljena TV emisija zbog iznenadnih okolnosti ima promjene

Više faktora je presudilo

Kolege Mirjane Posavec s HRT-a kažu da je ona nakon nemile epizode dobro te da nije pala u nesvijest. Prepričavaju da je nakon gubitka ravnoteže odmah ponavljala: "Dobro sam, dobro sam...", javlja Jutarnji list. Također su dodali kako je do kolabiranja novinarke došlo vjerojatno zbog kombinacije velike vrućine i iznenadnog pada krvnog tlaka.

Na kraju Dnevnika prilikom odjave Đurica Drobac je kazao kako je Mirjana dobro. "Zacrnilo joj se pred očima, ali nije pala u nesvijest, izgledalo je puno gore pred kamerama... Odmah je popila čašu vode i došla k sebi, kazali su iz odjela za odnosie s javnošću HRT-a.

Linker
06. travanj 2024 12:13