Posložio prioritete

Ukida se emisija dr. Oza: Umjesto kardiologa, u istom terminu gledat ćemo njegovu uspješnu kćer

Zamijenit će ga kćer Daphne Nur Oz i njezine suvoditeljice Gail Simmons te Jamika Pessoa u kulinarskoj emisiji ‘The Good Dish‘ čije emitiranje počinje tri dana nakon što će se 14. siječnja iduće godine emitirati posljednja epizoda ‘Dr. Oza‘.

Najpoznatiji doktor na svijetu - Mehmet Oz (61), više neće dijeliti savjete kako sačuvati zdravlje i izbjeći (pre)česte posjete liječnicima u svojoj televizijskoj emisiji. Njegov show se ukida sljedećeg mjeseca, javlja ABC, ali ne zato što se publika zasitila elokventnog i zabavnog kardiokirurga već obrnuto: previše je popularan.

Stvar je u tome što se slavni "doc" kandidirao za senat SAD-a kao republikanac iz Pennsylvanije, a pojavljivanje u vlastitoj televizijskoj emisiji dalo bi mu nepoštenu prednost u kampanji. Stoga će se posljednja epizoda 13. sezone showa o zdravlju emitirati 14. siječnja 2022., objavio je Sony Pictures Television, a televizijske postaje u Philadelphiji, New Yorku i Clevelandu koje se prate u Pennsylvaniji već su skinule "Dr. Oza" s programa bojeći se kazne Savezne komisije za komunikacije. Zadatak joj je, među ostalim, pripaziti da svi kandidati za političke funkcije u Americi tijekom kampanje imaju jednaku minutažu u elektronskim medijima.

image

Dr. Oz sa suprugom Liz.

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova karijera televizijske ikone: Dr. Oz najavio kandidaturu za američki senat u Pennsylvaniji

Popularnog Oza zamijenit će kulinarski show "The Good Dish" istog distributera sadržaja čije emitiranje počinje 17. siječnja. Prezenterice su Daphne Nur Oz (35), kćer Mehmeta Oza, televizijska voditeljica, autorica tekstova o zdravoj hrani i tv-kuharica. Suvoditeljice su joj Gail Simmons (45), kanadska gastro-autorica te bivša sutkinja u Emmyjem nagrađenoj televizijskoj kulinarskoj seriji “Top Chef “ kabelske mreže Bravo te Jamika Pessoa (42), profesionalni chef, poduzetnica i televizijska voditeljica.

image

Mehmet i Liza u braku su od 1985. godine. U njemu su dobili četvero djece, tri kćeri i sina. Na fotografiji sa kćerima Zoe i Arabellom.

STEVEN BERGMAN/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Producenti su se pohvalili da će to biti "najzabavnija kulinarska emisija koju možete pratiti bez potrebe za pranjem posuđa".Ta tvrdnja zainteresirala je domaćice koje već užurbano peku suhe kolače za blagdane. Kuhanje bez pranja suđa? Bit će zanimljivo…

Linker
24. travanj 2024 08:00