PRESS
Božićna čarolija

Topla gesta domaćeg brenda nakita primjer je koji bismo trebali slijediti...

Ovih dana društvene mreže zasićene su raznim darivanjima. Od putovanja, poklon paketa, frizerskih i drugih tretmana, do šalica i poklon bonova. Postupak je već svima dobro poznat - lajkaj objavu, komentiraj status, označi prijateljicu i objavi story, ali u toj gomili pronašli smo i jedno pomalo drugačije “adventsko darivanje”.

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Iva Viljevac Fashion Jewelry, ove je godine odlučio svojim pratiteljima dati priliku da osvoje 25 poklona te nas je oduševio svojim inovativnim pristupom. Cilj ovoga darivanja je, kako su i sami napisali na svom Instagram storyju, dati ljudima razlog da osjete toplinu oko srca, vrate pozitivne misli i uljepšaju nam ovo razdoblje što je više moguće.

“Ideja se razvila dok sam razmišljala kako bi zahvalila ljudima koji su kroz ovu tešku godinu ostali s nama. Znam da nikome nije bilo lako, pa sam tako odlučila da želim što većem broju naših pratitelja uljepšati ovaj mjesec ili godinu”, rekla nam je vlasnica i dizajnerica istoimenog brenda, Iva Viljevac.

image
Iva Viljevac, vlasnica domaćeg brenda modnog nakita, Iva Viljevac Fashion Jewelry.
PRESS

Osim dobitnicima vrijednih nagrada, domišljatim zadacima vraćaju osmijeh na lice svakome tko ih prati. Njima nas podsjećaju na temeljne ljudske vrijednosti, potiču na humanitarna djela, druženja s najbližima, bude kreativu i pokazuju nesebičnost. Samo neki od zadataka koji su privukli našu pozornost bili su, primjerice, pozdravi susjeda ili susjedu širokim osmijehom iako možda nisi najbolje volje, uplati barem 10 kuna na račun neke humanitarne udruge i ispecite palačinke koje vas vaši ukućani žicaju cijeli tjedan. Vjerujemo da će ovako nešto i vas insipirati da učinite nešto lijepo za sebe i druge oko vas.

image
Svakog dana Adventa na Instagram Storyju Iva Viljevac Fashion Jewelry čeka vas ovako jedan maštovit zadatak.
INSTAGRAM

“Najviše nas motiviraju poruke i zahvalnost ljudi koji nas prate. Neopisiv je taj osjećaj koji doživiš kad shvatiš da si nekome popravio dan, a možda i godinu”, dodala je Iva istaknuvši nekoliko poruka svojih pratitelja koji su se prepoznali u njenoj akciji:

Kad i ne stignem pomisliti da danas uradim nešto lijepo vi me podsjetite. Hvala Vam.

Ovo iščekivanje zadataka svaki dan mi je jednako veselje kao i kad vadim poklončiće iz svog adventskog kalendara! Male stvari čine život ljepšim.

Jako mi se sviđa što nije samo “lajkaj, komentiraj” nego nas potiče na dobra djela.

Mene nasmiješi čitanje samih zadataka, super je što nisu samo fokusirani na nagradu.

Ja sam iskreno ugodno iznenađena! Prvo, jer imate toplu komunikaciju s klijentima, ne smatrate ih brojem ili pak tamo nekom osobom iza ig profila. Drugo, jer u ovo doba koje nas sve financijski stišće poklanjate svaki dan nekakav poklon i to samo zato da bi u ljudima probudili ono dobro, empatično! Totalno ste me očarali i iznenadili!

image
Zar nije divan!?
PRESS

Iva nam je priznala kako i sama obožava blagdansko razdoblje te da je tu čaroliju željela prenijeti i na druge. Posjetite li njihovu poslovnicu nećete ostati ravnodušni jer tamo vlada prava božićna bajka, a izlog bismo i sami bez puno razmišljanja uvrstili u jedne od najljepših u centru grada.

Igrajte se, veselite i probudite božićnu čaroliju, sad znate i koja je prava adresa za to :)

Linker
25. lipanj 2022 02:18