Maja Jurovic
Uvijek nasmijani

To se zove ljubav: Poznati supružnici malim gestama pokazuju koliko se vole i nakon 20 godina braka

Poznati par, redatelj Lukas Nola i glumica Barbara Nola, često nasmijani šeću špicom te si na suptilne načine pokazuju koliko si znače. Jedan takav trenutak uspjeli su uhvatiti i naši fotografi.

Jedan od parova koji ne propušta jutarnji đir po špici svakako su hrvatski redatelj Lukas Nola i njegova supruga, kazališna, televizijska i filmska glumica Barbara Nola.

Bilo sunce ili snijeg, sretni supružnici rado provode vrijeme u šetnji gradom i često si iskazuju prisnost na suptilne načine.

Tako su ruku pod ruku krenuli u centar grada, naravno, modno usklađeni. Barbara je bila u pravom ljetnom outfitu - jednostavnoj maksi haljini svijetloplave boje s pojasom koju je kombinirala uz vintage torbicu s perlicama i kožnate sandale, dok je Lukas bio u svom standardnom outfitu - košulji, trapericama i tenisicama, s dodatkom šešira i marame zavezane oko vrata.

Spica / Zagreb 08.08.2020. / foto: Maja Jurovic / Barbara Nola i Lukas Nola
Maja Jurovic
Barbara i Lukas uvijek paze da su modno usklađeni.

Nakon što su pozirali našim fotografima, krenuli su svojim putem - Barbara je išla nešto obaviti, dok ju je Lukas vrlo strpljivo čekao vani. Iza supružnika sada je već više od 20 godina zajedničkog života, no iskre u njihovim očima dok gledaju jedno drugo ne nedostaje ni danas.

Zaljubljenost između njih se može vidjeti izdaleka, a optimizam nisu izgubili ni prije šest godina, kada je Lukasu dijagnosticiran rak grla.

Pobijedili rak

Spica / Zagreb 08.08.2020. / foto: Maja Jurovic / Barbara Nola i Lukas Nola
Maja Jurovic
Dok Barbara obavlja obveze, Lukas je strpljivo čeka.

Zajedno su tada prošli teško razdoblje - operaciju i sve faze liječenja te se izborili za zdravlje. Lukas je u intervjuu za magazin Gloria rekao da je odbacio cigarete i alkohol i čvrsto odlučio da mu se život neće vrtjeti oko bolesti.

Priznao je tada i da je nakon prvotnog šoka zbog zastrašujuće vijesti njegova supruga postala "nevjerojatan stroj koji se do danas nije zaustavio".

Čitajte i:

Dugogodišnja djevojka Zlatka Mateše zablistala na špici: Svi su gledali samo u nju

Zajedno u politiku, ali i na plac: Nino Raspudić i Mile Kekin nakon izbora sa suprugama na špicu

Sportska elegancija Alemke Markotić: Špicom se prošetala u udobnom komadu koji bismo i mi rado nosili

Sestre i domaće dizajnerice blistaju na špici: Njihovi vrckavi komadi savršeni su za ljetne dane

Špicu 'pokorila' ljetnim komadima: Remen je svakom zapeo za oko, ali sandale su hit stajlinga

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Linker
19. travanj 2024 22:09