Getty Images/iStockphoto
Nije šala

Strašno! Nemojte napraviti grešku koju je priznala domaća influencerica, a činile su i druge žene

Solariji su u ovo doba godine uvijek 'in' tema. Neki ih preporučuju, drugi ih se groze. Istina je vjerojatno negdje na pola puta, međutim, važno je isticati koliku štetu mogu napraviti ako se koriste prečesto i bez stručnog savjetovanja. Dokaz tome su mnoge strane, ali i domaće zvijezdice...

Influencerica Hana Hadžiavdagić često voli objavljivati fotografije iz prošlosti, a sve kako bi odogovorila zlim jezicima koji joj vole predbaciti da je izoperirana. No, ovog puta nije se opravdavala nikome - dapače, našalila se na svoj račun. I zaista, objava fotografije iz 2004. godine natjerat će vas na smijeh do suza. Na njoj Hadžiavdagić, koja se tada provela na "najboljem privatnom derneku ikad", izgleda kao da je u solariju zaspala. Ne samo zaspala - nego na sve obaveze zakasnila.

Sjećam se ove plave haljine, kupila sam je baš za taj izlazak, pink sandale stigle iz Beograda.

Uopće nije smiješno

"Ja pregorila sve solarije u gradu", komentirala je Hana svoje 'prepečeno' izdanje. Kasnije je dodala da se radilo o zabavi u organizaciji 'zlatne mladeži' Sarajeva.

"Sad mi je to smiješno, ali eto da napomenem. Dernek je bio u ogromnom, praznom stanu u centru grada s nekih 60 uzvanika. Imali smo šank, konobare, barmena, DJ-a i par fotića, no te slike su nestale", prisjetila se Hana. Dodala je da je na frizuru išla kod frizera, no šminkala se sama.

Instagram
Hana Hadžiavdagić pokazala kako je izgledala nekada, kada je zlorabila solarije

Solarij se pobrinuo za tada trendovski narančasti ten

Danas je to ultimativni modni grijeh, usto je i prilično nezdravo sjediti u solariju. Stručnjaci ga godinama proglašavaju najgorom opcijom želimo li preplanulu put, i to upravo stoga što ga korisnici koriste do iznemoglosti. Ne preporučuje se koristiti ga prečesto, zapravo - najčešće je dobro njime pripremiti kožu za sunce pred ljeto i dodati si malo 'boje' ako je pred vama važni događaj.

Ako je moguće, solarije je bolje ne posjećivati. Ako, pak, bez njih ne možete zamisliti proljeće i ljeto, onda ih barem koristite odgovorno i uz konzultaciju sa stručnjacima.

Čitajte i:

Tri poznate dame na zagrebačkoj špici - jedan trend

Za i protiv umjetnog sunca

Ovisni ste o sunčanju? To vam vjerojatno nije jedini porok!

Linker
19. travanj 2024 20:31