Tako to rade najveći

Srce vatreno: Lovren Sišćanima i Petrinjanima nudi besplatan smještaj u svom hotelu

Petrinja, Sisak, Glina... Srca nam pucaju uz ove slike, napisao je legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević na instagramu nakon što je razoran potres pogodio Hrvatsku.

"Tresli smo se i mi u Zagrebu kao nikada, ali ovo što vidimo iz vaših krajeva ubija. Držite se," poručio je wimbledonski pobjednik.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović uz fotografiju Petrinje u ruševinama na InstagramStoryju je napisao: "Molite za Hrvatsku."

image
INSTAGRAM/FILIP HRGOVIĆ

"Rastužen što vidim ovakve prizore iz Lijepe naše... Sisak, Petrinja i svi koji su pogođeni potresom, držite se. Sudjelujemo i pomozimo jedni drugima. Moj DM je otvoren, nemojte se ustručavati javiti ukoliko nekometreba bilo kakva pomoć," napisao je Hrgović.

Dejan Lovren je na raspolaganje stavio svoj hotel na Pagu.

"Dragi građani Petrinje, za 16 najugorženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Whatsapp 0996769971 s vašim podacima, prednost obitelji s djecom", objavio je hrvatski reprezentativac na Instagramu.

Pomoć je ponudio i njegov kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić. Veznjak Chelsea je ponudio pomoć preko svoje fondacije.

"Molimo za sve pogođene razornim potresom. Ako znate nekoga u potrebi, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., objavio je Kovačić.

image
INSTAGRAM/MATEO KOVAČIĆ FOUNDATION

Hrvatski navijači ponovo su uskočili u pomoć nakon razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku, a najjače Petrinju, Sisak i okolicu.

Badl Blue Boysi su stigli u Petrinji i Sisku kako bi pomogli građanima koje je pogodio potres.

"Lopate, rukavice i ostalo kaj može pomoći ponesite," poručili su Boysi zamolivši svoje članove da ponesu vodu i obiđu okolna sela.

Dio njihovih članova već je na ulicama Siska gdje pomažu u čišćenju ruševina.

Oglasila se i Torcida koja je pokrenula akciju prikupljanja potrepština.

Skuplja se nekvarljiva hrana, higijenske potrepštine, deke i pokrivače....

Naravno, svi mi možemo pomoći. Obratite se Crvenom križu, Sisačkoj nadbiskupiji, gradu Sisku i Petrinji.

Linker
18. travanj 2024 15:02