Uživaju u prvim danima

Zbog bolesti porod je bio rizičan: Princeza Eugenie dobro se oporavlja nakon carskog reza

Kraljičina unuka rodila je prvo dijete, a zbog svoje povijesti bolesti nije mogla proći klasičan porod, no princeza i dječak su sigurni i dobro nakon carskog reza.

Novorođenče koje je na svijet donijela princeza Eugenie je "potpuno ostvarenje snova". Unuka kraljice Elizabete II. rodila je dječaka, njeno prvo dijete, 9. veljače, ona i suprug Jack Brooksbank s malenim uživaju u prvim danima kao tročlana obitelji.

Tridesetogodišnja rodilja "sasvim se dobro oporavlja", nakon što je rodila carskim rezom, koji je uvjetovalo njeno ranije zdravstveno stanje, otkrio je izvor koji je razgovarao s novopečenom majkom za magazin People.

Iz Buckinghamske palače potvrdili su dolazak djeteta, dodavši da je "sigurno porođeno". Eugenijin porod, zasigurno je bio nešto kompliciraniji nego kod većine mladih mama, jer se većinu života nosi s dijagnozom teške skolioze. U dobi od 12 godina prošla je zahtjevnu, korektivnu operaciju, koja joj je ostavila ožiljak duž kralježnice. Takva povijest bolesti kod mlade princeze, onemogućila ju je da se porodi prirodnim putem.

Čitajte i: Stigla kraljevska prinova! Kraljica Elizabeta II. sretna je što je na svijet stiglo njezino deveto praunuče

U praksi se pacijentice s operacijom skolioze procjenjuju od slučaja do slučaja. Zbog restrikcija koje je nametnula pandemija koronavirusa, dječaka još nisu vidjeli njegovi djed i baka, princ Andrew i Sarah Ferguson.

Kraljevski baby boom

Maleni dječak je deveto kraljičino praunuče, a na svijet je stigao nešto prije devet sati. Dječak je 11. u redu za tron, a njegovim rođenjem roditelji su prekršili i jednu tradiciju kraljevske obitelji - Eugenie je odmah na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ona i suprug dječaka drže za ruku.

Čitajte i: Bratić široke ruke: Trudna princeza Eugenie i suprug Jack uselili u ‘kućicu‘ princa Harryja i Meghan

Ponosna mama sina je na svijet donijela u privatnoj bolnici gdje je i Meghan Markle rodila sina Archieja. Kraljica i princ Phillip oduševljeni su sretnom viješću .

Samo pet dana nakon što su princeza Eugenie i Jack Brooksbank dočekali svog sina, njezin bratić princ Harry i supruga Maghan Markle objavili su da čekaju svoje drugo dijete.

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

Linker
10. travanj 2024 01:31