Neprežaljena lady

Uspomena razveselila fanove: Brat pokojne princeze Diane objavio rijetku fotografiju sa sestrom

Princeza Diana voljela je brata i sestre, no svoje je djetinjstvo uvijek opisivala kao vrlo nesretno razdoblje. Njezina majka i otac imali su petero djece, s time da je jedno umrlo nakon rođenja, a brak im je bio turbulentan. Kad je Diana imala sedam godina njezina je majka Ruth napustila supruga kako bi bila sa svojom prvom ljubavi te je izgubila bitku za skrbništvo što je uzdrmalo svijet djevojčice koja je kasnije postala jedna od najslavnijih žena svijeta.

Charles Spencer, mlađi brat neprežaljene britanske princeze Diane, još uvijek se svaki dan budi s tugom zbog sestrine smrti.

image
Charles Spencer, brat pokojne Lady Di
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Charles, koji je nedavno dostavio dokaze da je novinar Martin Bashir, koji je 1995. u slavnom intervjuu iz Diane izvukao rečenicu: "U braku nas je bilo troje", i mnoge druge detalje iz privatnog života - princezu "prevario" i lažnim bankovnim računima i pričama nagovorio da mu da da ekskluzivne izjave. Nakon tih izjava, kako je poznato, uslijedio je razvod od princa Charlesa. A novost je i kako je Martin Bashir upravo pod istragom, no kako je u teškom zdrastvenom stanju zbog Covida-19, ne zna se koliko će dugo istraga trajati.

‘Bilo nas je troje u braku‘: Proslavljeni novinar izmanipulirao lady Di da izgovori tu rečenicu?

Danas 56-godišnji Charles tijekom vikenda razveselio je fanove pokojne princeze objavom rijetke fotografije iz djetinjstva na kojoj stoji uz sestru Dianu.

Na sjetnoj fotografiji lijepa plavokosa djevojčica u ružičastoj prugastoj haljini grli bracu u plavim hlačicama, a Charles ih takve najviše voli pamtiti.

Diana je odrasla uz brata Charlesa i dvije sestre, Sarah i Jane. Obitelj je imala još jedno dijete, no dječak je umro deset sati nakon poroda. Njezini su se roditelji rastali kad je imala sedam godina, što je strašno potreslo Dianu. Njezina majka Ruth, koja je napustila obitelj izgubila je bitku za skrbništvo, a otac se ponovno oženio. S maćehom se nikako nije slagala, nazivala ju je 'nasilnicom', a svoje je djetinstvo kasnije opisala kao 'vrlo nesretno razdoblje'.


ČITAJTE I:

NOVI DETALJI: Princ Charles i princeza Diana odlučili da se razvode pa zajedno plakali na kauču!

Posljednji dani princeze Diane: Probudila se na jahti na Sardiniji, izgledala sretno, no bila je slomljena

Bivši batler princeze Diane podijelio nikad viđeno dirljivo pismo u kojem mu je otkrila zle slutnje

Skandalozne tvrdnje i dosad neviđene snimke: Princeza Diana četiri puta je pokušala oduzeti si život?

Lady Di davno mu je 'postavila dijagnozu': Jedino što je Carles znao o ljubavi bilo je rukovanje

Linker
16. travanj 2024 10:18