Posjet Oslu, 2018.
 Getty Images
hit javljanje

Uskrs za pamćenje: Kate i William prvo su napravili presedan, a sad već i oni imaju plan za bijeg

Princ William i Kate Middleton napravili su nešto što inače ne rade kako bi zahvalili učiteljima koji su posvećeni najranjivijima - djeci...

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton javili su se video pozivom u Casterton Primary Academy kako bi se zahvalili učiteljima koji i dalje rade kako bi maksimalno olakšali djeci. Škola radi s nekoliko ključnih zaposlenika kako je ne bi ugasili jer brine za polaznike Akademije koja se financira iz humanitarnog fonda.

Omiljeni kraljevski par javio se putem video poziva i razgovarali su s ključnim zaposlenicima i učenicima, a ova vrsta razgovora bio je njihov prvi takve vrste iz njihovog doma.

Na kraju su im djeca i učitelji poželjeli sretne uskrsne blagdane, kao i oni njima, a oni su sve uvjerili da će svojoj djeci - princu Georgeu (6), princezi Charlotti (4) i princu Louisu (2) prirediti slavlje za blagdane koje će pamtiti uz neizostavnu aktivnost za Uskrs - potragu za čokoladnim jajima!

Slavna obitelj će blagdane navodno provesti na selu u Norfolku, na njihovom imanju Anmer Hallu, gdje će kao obitelj uživati van britanske metropole.

ČITAJTE I:

Najslađe što ćete danas vidjeti: Djeca princa Williama i Kate u neodoljivom videu

Čestitku malog Georgea čuvat će zauvijek: Prisjetila se princeze Diane i svoje majke, ali ne i Meghan

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Linker
20. travanj 2024 11:06