Da se barem nisu sreli

Usamljena pjevačica optužila je princa Charlesa da joj je upropastio ljubavni život

Otkako su se upoznali potkraj 70-ih na dobrotvornom događaju, a on zaplesao i zapjevao s njom na pozornici, muškarci je povezuju s princem i ne žele imati ništa s njom, da se ne zamjere budućem kralju. Barem tako ona tvrdi.

Britanskom prijestolonasljedniku princu Charlesu nekad nije lako voditi život koji je u mnogim segmentima javan. Ta činjenica ponekad ga dovodi u škakljivu situaciju premda nije ništa skrivio, osim što ga svi znaju i poštuju kao budućeg kralja. Nedavno ga je prozvala američka pjevačica Sheila Ferguson baš zbog omiljenosti među sunarodnjacima. Tvrdi da joj je, ni manje ni više, uništio ljubavni život! Problem je u tome, tvrdi, što godinama slovi za njegovu omiljenu glazbenicu, još od 70-ih, kad je bila na vrhuncu slave kao članica ženske soul grupe The Three Degrees. U međuvremenu su postali prijatelji, govorkalo se da su u mladosti bili i nešto više, zbog čega danas 74-godišnja pjevačica tvrdi da teško pronalazi dečke. Naime, uvjerena je da je drugi muškarci izbjegavaju zbog tih glasina, da se ne zamjere princu.

Čitajte i: Još prije pet godina, Camilla je trebala biti promaknuta u kraljicu, suprugu kralja

image

Sheila Ferguson

FREMANTLE MEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"To mi je uništilo seksualni život. Jednom sam prišla muškarcu u diskoteci i pozvala ga na ples. Odbio me riječima: "Ne mogu plesati s tobom, ti si miljenica princa Charlesa", izjavila je za Daily Mail. Kratkih rukava ostaje i na aplikacijama za dejtanje te raznim online "vrtuljcima ljubavi" jer kad god je potencijalni udvarači proguglaju, uz njezino ime "prilijepi" se i njegovo, a usamljenu pjevačicu nakon toga više nitko ne zove.

Njihovo poznanstvo započelo je u ljeto 1978., na dobrotvornoj predstavi u Country clubu u Eastbourneu, Sussex.

Toliko mu se svidio nastup The Three Degrees da je zaplesao i zapjevao na pozornici sa Sheilom i njezinim kolegicama. Oduševio ga je njihov hit When Will I See You Again, a navodno joj se i udvarao, ali ga je ona odbila.

image

The Three Degrees su činile Valerie Holliday, Sheila Ferguson i Fayette Pinkney

TS3/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Od tada do danas viđali su se na javnim događanjima, on ju je imenovao ambasadoricom svoje dobrotvorne udruge Prince's Trust, a kad je lani otkrio svoju omiljenu play listu, među odabranim pjesmama našao se i davni hit grupe The Three Degrees, Givin' Up, Givin' In... Vjerojatno je zbog te (kurtoazne?) geste njezin ljubavni život dodatno stradao… Što još reći? Ni princ nije ništa komentirao.

Linker
20. travanj 2024 07:25