Stigla je kćer

Trudnoću skrivala do samog kraja! Pippa Middleton na svijet donijela djevojčicu Grace

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea rodila je drugo dijete: prinovi se najviše veseli dvogodišnji Arthur koji je jedva dočekao sestricu.

Pipppa Middleton, mlađa sestra Catherine, vojvotkinje od Cambridgea, drugi put je postala mama. Na svijet je u ponedjeljak poslijepodne došla djevojčica Grace Elizabeth Jane Matthews, teška 2920 grama, otkrio je izvor britanskog magazina “Hello!” Majka i beba su dobro, sve je prošlo bez komplikacija.

Čitajte i: Trudnoj sestri Kate Middleton ni skandal ne kvari sreću: Daleko od briga uživa u blaženom stanju

Njezin suprug James Matthews (45), nekadašnji profesionalni trkački vozač, a danas menadžer hedge fondova te nasljednik škotske feudalne titule Laird of Glen Affric, za kojeg se udala 2017., presretan je što su nakon dvogodišnjeg sina Arthura dobili djevojčicu.

image
Pippa je trudnoću skrivala do zadnjeg časa.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mali Arthur dobit će brata: U idiličnu obitelj Pippe Middleton stiže još jedna bebica

Prinova je dobila ime po bakama Carole Elizabeth Middleton i Jane Matthews. No, ime Elizabeth također može biti suptilna naznaka obiteljskih kraljevskih veza. Kako god bilo, javnost s nestrpljenjem očekuje prve fotografije djevojčice koju će kad se za to stvore uvjeti, posjetiti ponosna teta Catherine i princ William.

Linker
24. travanj 2024 16:12