Dugo je nismo vidjeli

Tako ga dobro nosi! Meghan se u savršenom poslovnom komadu pridružila jednom važnom projektu

Vojvotkinja od Sussexa bila je gostujuća predavačica u neprofitnoj organizaciji za osnaživanje žena i ponovno dokazala da nije potrebno puno da zablistamo.

Dok je živjela u Velikoj Britaniji, Meghan Markle je, baš poput svoje šogorice Kate Middleton, bila pod povećalom, posebice njezin stil odijevanja. Kako se u SAD-u rijetko pojavljuje u javnosti, tako nemamo uvid u to što nosi na svakodnevnoj bazi, osim u nekim posebnim prilikama kao što je Project Fearless.

Riječ je o neprofitnoj organizaciji sa sjedištem u Amsterdamu koja radi na osnaživanju mladih žena i nebinarnih studenata da nastave svoje obrazovanje, budu kreativni i postanu najbolja verzija sebe.

Na službenom Instagram profilu organizacije osvanule su fotografije Meghaninog posjeta i druženja sa studentima, a za tu prigodu odjenula je ležernu poslovnu odjeću.

Meghan za slične evente često nosi sakoe pa ga je isfurala i ovaj put i to u bež boji u kombinaciji s crnim topom, crnim elegantnim hlačama i cipelama u istoj boji. Frizura i šminka bile su kao i inače - dugi raspušteni valovi, malo maskare i lagano smeđe sjenilo na kapcima.

Čitajte i: Prvi put nakon dugo vremena s ostatkom kraljevske obitelji: Meghan Markle zablistala u bijelom

Meghan se pridružila prvom poduzetničkom tečaju organizacije kao gostujuća predavačica kako bi slušala izlaganja studenata o održivom poslovanju i nudila povratne informacije.

Vojvotkinjin posjet bio je briljantan način da se proslavi utjecaj koji je Project Fearless napravio u posljednje tri godine, upoznajući djevojke s pristupačnim uzorom koji čini razliku i koristi svoj glas", rekla je osnivačica Project Fearless Mérida Miller.

Meghan je već dugo zagovornica prava mladih i prava žena. Tako je 2015. postala zagovornica Ujedinjenih naroda za političko sudjelovanje i vodstvo žena. Dvije godine kasnije putovala je Indijom sa World Visionom kako bi upoznala djevojke i žene na koje je utjecala stigmatizacija menstrualnog zdravlja, a 2018. održala je govor o pravima žena na obrazovanje dok je bila na kraljevskoj turneji na Fidžiju sa suprugom, princom Harryjem.

A 2019. napisala je osnažujuće poruke na bananama ženama koje se pokušavaju osloboditi od seksualnog ropstva ili ovisnosti te je govorila na panelu za Međunarodni dan žena na King’s Collegeu u Londonu.

Linker
18. travanj 2024 23:11