KAO PRODUCENTICA

Tajni plan princeze Diane: Sa sinovima i ljubavnikom planirala je preseliti u Los Angeles i raditi u Hollywoodu

Princeza Diana od samog početka nije željela biti članica kraljevske obitelji koja će se samo smiješkati i pohoditi razno razna događanja. Planirala je uzeti stvar u svoje ruke, no u tome ju je spriječila prerana smrt.

I 24 godine nakon njezine smrti, najpoznatija princeza na svijetu, Diana Spencer, i danas je najomiljenija tema britanskih tabloida. Novost je informacija koju je podijelio njezin bliski suradnik Stewart Pearce za DailyMail.

Naime, princeza se navodno s dvojicom sinova, Harryjem i Williamom, nekoliko mjeseci prije njezine smrti planirala preseliti u Malibu u Kaliforniji. Priča uvelike podsjeća na onu njezine snahe, bivše glumice i producentice Meghan Markle koja je u Kanadu, a potom u Sjedinjene Američke Države, s njezinim mlađim sinom "pobjegla" od kraljevske obitelji s kojom otpočetka nije bila u dobrim odnosima. To je izgleda planirala i Diana. U Malibu je s njima navodno trebao ići i Dianin ljubavnik, filmski producent Dodi Fayed koji bi joj pomogao izgraditi holivudsku karijeru.

image
Diana sa sinovima
CASSIDY AND LEIGH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezin je suradnik rekao kako je princeza željela producirati sadržaj, no nikako nije razmišljala o tome da postane glumica. Odbacio je glasine da je Diana u tom trenutku bila trudna, kao i glasine o tome da se planirala udati za Dodija.

"Jedna od velikih želja bila joj je producirati dokumentarne filmove o dobrotvornim organizacijama. Planirala je puno vremena provoditi u Hollywoodu. To je bilo vrijeme kad je Diana zaista otkrivala svoju kreativnost", rekao je Stewart. Počela je kontaktirati producente i agente u SAD-u ne bi li se njezini snovi pretvorili u stvarnost. A Pearce kaže kako ne sumnja da bi to bio vrhunski proizvod. Nažalost, svoje naume nije uspjela ostvariti zbog prometne nesreće u kojoj je izgubila život.

image
Princeza Diana i sin Harry uživaju na jet-skiju u ljeto 1997., ujedno i njezino posljednje.
MDR/KCS PRESSE/PROFIMEDIA MDR/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Netom prije smrti sprijateljila se s Oscarovcem i vrhunskim holivudskim producentom Lordom Davidom Putnnamom koji joj je dao vjetar u leđa i upoznao ju s mnogim ljudima. U toj je industriji potrebna iznimna komunikativnost, a ako je nešto znala, onda je to upravo to, nastavlja Pearce.

Čitajte i: Obljetnica pogibije princeze Diane: Posljednje dane provela je s poduzetnikom, no on nije bio njezina najveća ljubav

Diani su ponudili i ulogu u filmu "Tjelohranitelj" s preminulom glazbenicom Whitney Houston i glumcem Kevinom Costnerom, no ona za to nije bila zainteresirana.

Nove detalje o svojoj prijateljici, nakon knjige "Diana: Glas promjene", Stewart planira otkriti u još jednoj knjizi o Diani, a najavio je kako će se fokusirati na njezinu ostavštinu.

Čitajte i: NOVI DETALJI: Princ Charles i princeza Diana odlučili da se razvode pa zajedno plakali na kauču!

Linker
18. travanj 2024 01:11