Karma je nezgodna

Suze razmetnog djeda: Otac Meghan Markle negoduje jer nije upoznao unuke, čak razmišlja tužiti kćer i zeta

Thomas Markle htio bi se povezati s unucima nakon svega što je priuštio kćeri i zetu. Kao pomirbenu gestu ističe kako je odustao od pokušaja natjerati ih tužbom da zagrli unuke.

Nakon svega što joj je priuštio, Thomas Markle (88), otac Meghan Markle, vojvotkinje od Sussexa, pokušava ostaviti dojam dobroćudnog djeda kojem je, ni krivom ni dužnom, uskraćeno vidjeti unuke. Ovaj put je za ITV-jevu emisiju “Good Morning Britain” rekao da ne želi poduzimati pravne mjere kako bi vidio unuke, Archieja (2) i Lilibet rođenu u lipnju ove godine. Žali se što ga kćer i zet, princ Harry, nisu pozvali u goste u svoju vilu u Montecito kako bi napokon upoznao unuke. Svjestan je da bi, ako im se pokuša samoinicijativno približiti, mogao imati probleme s policijom kao vrebač.

image
Meghan Markle s ocemThomasom
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Upitan brine li ga to što možda nikada neće moći upoznati unuke, rekao je: "Naravno da sam tužan. Stvarno bih ih volio vidjeti”.

Nekoliko odvjetnika savjetovalo ga je da tuži kćer i zeta. U Kaliforniji je to navodno moguće iako je nekima na taj način to uspjelo.

- Neću Meghan i Harryja povlačiti po sudu. Kad bih to učinio, bio bih licemjer poput njih. Osim toga, htio bih vidjeti unuke čiji me roditelji ne gledaju poprijeko - kaže Thomas Markle nakon tolikih suza koje je Meghan isplakala zbog njegovog ponašanja.

Čitajte i: Svi ratovi Meghan Markle! Nesuđena princeza borila se protiv tabloida, vlastite obitelji, javnosti...

Poručio je mališanima da osim roditelja imaju još dvije obitelji koje ih vole, njegovu i kraljevsku u Velikoj Britaniji. Nada se da će ga unuci, kad porastu, ipak posjetiti. Našao je vremena prokomentirati i Harryjeve memoare koji bi izdavačka kuća Penguin Random trebala objaviti potkraj 2022.

image
Meghan Markle i princ Harry
ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

- Mislim da je Harry napustio kraljicu, kraljevsku obitelj, britanski narod i vojsku. Sve ih je napustio. Ta knjiga je okrutna i uvredljiva za njegovu baku. Sve što rade je zbog novca. To je sramotno - zaključuje.

Čitajte i: Nevolje s rodbinom ne staju: Polubrat Meghan Markle priča jako loše stvari o njoj u Big Brotheru

Linker
22. travanj 2024 07:53