Dolazi li kući?

Što je s najnesretnijom princezom na svijetu: ‘Nadam se da će se brzo vratiti u kneževinu‘

Poslije dugog liječenja izvan Monaca, princeza Charlene mogla bi se vratiti djeci, sedmogodišnjim blizancima - princezi Gabrielle i princu Jacquesu. Njezini potezi tada će pokazati je li s tim brakom doista sve u redu.

Iz Monaca napokon stižu ohrabrujuće vijesti. Princ Albert (63) otkrio je u razgovoru za gradske novine Monaco-Matin kako je njegovoj supruzi, princezi Charlene (44), puno bolje.

"Nadam se da će se vrlo brzo vratiti u kneževinu", izjavio je. Otkako se liječi u "ustanovi izvan Monaca", kamo je smještena nakon povratka iz Južne Afrike u studenom prošle godine, njezino liječenje prate kontroverze. Mnoga pitanja ostaju bez odgovora, a princ koji s vremenom na vrijeme obavještava javnost o njenom zdravlju, uporno ih ignorira.

Još uvijek nije poznato gdje se nalazi, je li u "ustanovu", za koju se pretpostavlja da je riječ o psihijatrijskoj klinici u Švicarskoj, smještena svojevoljno te o kakvom se zdravstvenom problemu radi s obzirom na to da već toliko dugo izbiva iz javnog života Monaca.

image

Charlene s obitelji.

SHUTTERSTOCK

Najvažnije je kako je princ Albert objasnio njihovoj djeci, sedmogodišnjim blizancima, princezi Gabrielle i princu Jacquesu, zašto mame nema. Međutim, jedino objašnjenje njegova je pitijska izjava "da bi se princeza, kojoj je mnogo bolje, uskoro mogla vratiti", prenosi Tatler.

Pitijska izjava

Princezino izbivanje iz Monaca i odlazak u domovinu, gdje je zbog dviju operacija i teške infekcije sinusa produžila boravak na osam mjeseci, još uvijek intrigira javnost. Suprug i djeca posjetili su je u dva navrata, a ona ih je provela kroz nacionalni park u kojem djeluje njezina fondacija za zaštitu divljih životinja, posebno nosoroga. Bila je vrlo mršava, ali ništa nije upućivalo na to da joj treba liječenje u "ustanovi".

Kad se dovoljno oporavila da može podnijeti let u Monaco, vratila se u palaču, odnosno u stan blizu prinčevske rezidencije gdje je boravila prije nego što se vratila u domovinu.

image

Nice, FRANCE - Princess Charlene na aerodromu u Nici kada se vratila iz Južne Afrike.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Jedva je čekala vidjeti djecu, a sa sobom je dovela i ljubimca, rodezijskog goniča koji ju je pratio u stopu. Nedugo potom objavljeno je da mora na liječenje, a prinčeve sestre Caroline te Stephanie preuzele su ulogu prvih dama.

Čitajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

"Vjerojatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema nikakve veze s našom vezom. Želim da to bude vrlo jasno. To nisu problemi u našem odnosu; nisu povezani s odnosom između muža i žene. Drugačije su prirode", izjavio je lani princ Albert za magazin People. Preostaje samo čekati da se princeza vrati. Tada će razvoj situacije pokazati ima li doista problema u njihovom braku.

Linker
16. travanj 2024 08:45