njam!

Slavlje za pamćenje: Otkriveno kako je izgledala i od čega je bila rođendanska torta malene Lilibet

Londonska slastičarka Claire Ptak napravila je rođendansku tortu s istim sastojcima koje je upotrijebila i za vjenčanu tortu njezinih roditelja te ju također ukrasila božurima

Iako nije izašlo previše detalja o nedavnoj proslavi prvog rođendana malene Lilibet koja se održala na imanju ispred londonske rezidencije princa Harryja i Meghan Markle, slastičarka Claire Ptak nije odoljela ne podijeliti s javnošću rođendansku tortu koju je napravila za malenu.

Vlasnica londonske slastičarnice Violet Cakes, osim fotografije i komentara. ‘‘Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo napraviti ovu posebnu tortu za malenu Lilibet.

Želim joj sretnu godinu do drugog rođendana‘‘, otkrila je i od kojih namirnica se sastojala torta na dva kata ukrašena ružičastim božurima.

Čitajte i: Nakon dugo vremena objavljena fotka malene Lilibet, kćeri Meghan i Harryja

Torta je na neki način bila i posveta njezinim roditeljima čiju je svadbenu tortu također izradila ova poznata slastičarka. Krema od Amalfi limuna i bazge bila je naime, ista dok je nježno ružičasti premaz bio od maslaca i kreme od jagoda. Torta njezinih roditelja bila je mnogo veća i prekrivena bijelom kremom i također ukrašena božurima.

Nema sumnje da su se prisutni na maloj vrtnoj zabavi ispred vile Frogmore razveselili izgledom i okusom te romantične torte, a vjerojatno ju je kušala i kraljica Elizabeta II. čiji se platinasti jubilej slavio baš u vrijeme rođendanskog slavlja njezine praunuke i imenjakinje. Bila je to i jedinstvena prilika da se dvije Lilibet prvi put upoznaju i druže prije povratka obitelji u Ameriku.

Linker
24. travanj 2024 21:41